Usporedba stranica za upoznavanje lezbijki

Upoznavanje lezbijki Odaberi kategoriju

Lezbijske stranice za upoznavanje

Odnos dviju žena oduvjek je poticao fantazije muškaraca i očaravao čovječanstvo. Društvo je oduvjek lako prihvatalo ovakvu vrstu istospolne ljubavi. Ako ste žena koja želi imati lijep odnos sa drugom ženom, koketiranje, vezu, ljubav možete pronaći na stranicama za upoznavanje na internetu.

Na ovakvim stranicama možete pronaći žene koje traže partnericu iste orijentacije, i možda upoznati baš svoju srodnu dušu. Za Vas smo odabrali stranice za upoznavanje sa izvrsnom reputacijom, visokom razinom diskrecije i velikom bazom korisnika.

1.
Tajni zreli flert
Tajni zreli flert
 • Stranica za upoznavanje za osobe 40+
 • Zajamčena diskrecija i anonimnost
 • Besplatna registracija
27 000+
samci
40+
idealno doba
2.
Flirt.com
Flirt.com
 • Flert, i zabava bez obaveza
 • Zajamčena diskrecija
 • Brojne zanimljive značajke
50 000+
samci
30+
idealno doba
3.
Be Naughty
Be Naughty
 • Zajamčena diskrecija
 • Upoznavanje za chat, flert
 • Besplatna registracija
50 000+
samci
30+
idealno doba
4.
Zabava za odrasle
Zabava za odrasle
 • Poruke mogućne samo za VIP
 • Svi ženski profili dobivaju VIP status
240 000+
samci
21+
idealno doba
5.
Seks kontakt
Seks kontakt
 • Besplatno registriranje
 • Stvarni profili, velika baza aktivnih korisnika
 • Odlične značajke za VIP članove
182 000+
samci
21+
idealno doba
Preporučamo
6.
Academic Singles
Academic Singles
 • Zajamčena bezbjednost
 • Upoznavanje poslovno ostvarenih ljudi
 • Mogućnost upoznavanja osoba širom svijeta
24 000+
samci
23+
idealno doba
7.
Seks veza
Seks veza
 • Mnogo devojaka iz Hrvatske
 • Lako do partnerke/partnera za seks
 • Povrat novca ako do susreta ne dođe
147 000+
samci
30+
idealno doba

Što očekivati od lezbijskih stranica za upoznavanje?

Lezbijske stranice za upoznavanje preko interneta prihvaćaju sve članice. Tako ovdje možete sresti one koje traže ljubav i dugoročni odnos, kao i one koje žele upoznati nekog za koketiranje ili vezu za jednu noć. Dok su neke stranice namjenjene lezbijskom upoznavanju svih vrsta, drugima je fokus samo na određenoj vrsti odnosa. Na našoj stranici naći ćete usporjedbe i prikaze stranica za upoznavanje lezbijki kako biste odabrali onu koja bi Vama najviše godila. Među njima ima besplatnih, ali imajte na umu da se članstvo na ozbiljnim stranicama uglavnom naplaćuje. Na taj način plaćate veoma korisne usluge koje stranice nudi, i značajke koje će Vam uistinu pomoći da upoznate pravu partnericu. Ukoliko biste se rađe opredjelili za besplatnu stranicu, dobro si razmislite prije no što odlučite, jer često ove stranice donose više štete nego koristi.

Što je s diskrecijom?

Vjerojatno se pitate možete li imati privatnost na stranicama za upoznavanje lezbijki. Odgovor je da, ali trebate znati na kojim se stranicama registrirati. Na besplatnim stranicama za upoznavanje lezbijki Vaš profil i podaci bit će dostupni svim korisicima interneta, što ujedno znači da nećete imati privatnost. Nasuprot tome, na plaćenim stranicama za upoznavanje imat ćete zajamčenu diskreciju i Vaš profil bit će vidljiv samo registriranim korisnicama stranice. Također, na plaćenim stranicama upoznat ćete stvarne žene koje su zainteresirane za ozbiljnu vezu, dok na besplatnima možete često naići na lažne profile i muškarce koji se lažno izdaju za lezbijke, što će upoznavanje na internetu učiniti neugodnim umjesto zabavnim iskustvom.

Zašto su plaćene stranice za upoznavanje lezbijki bolje?

Plaćanje VIP članarine na ovim stranicama višestruko će Vam se isplatiti. Učinit će upoznavanje ugodnim iskustvom, omogućiti Vam da koristite mnoge veoma korisne značajke stranice, i povećati šanse da lako i brzo upoznate pravu partnericu. Plaćene stranice jamče sigurnost Vaših podataka i potpunu diskreciju. Za razliku od besplatnih, ove stranice prakticiraju ručnu provjeru svih profila, te sve nepodobne i lažne brišu. Tako ćete ovdje biti sigurni da razgovarate samo sa stvarnim osobama. Žene na ovim stranicama najčešće traže pravu ljubav i ozbiljnu vezu, a retko samo zabavu. Također, upitnik o Vašoj osobnosti pomoći će da nađete pravu partnericu. Na temelju njega stranica će Vam predložiti potencijalne partnerice. Zato si odvojte dovoljno vremena da ga iskreno i temeljito popunite prilikom registracije – to će Vam donijeti najviše učinka prilikom potrage.

Besplatne stranice za upoznavanje lezbijki – mane

Možda već imate neko loše iskustvo sa besplatnim stranicama za upoznavanje lezbijki, ili znate nekoga ko ima. To ne čudi, imajući u vidu da je na ovim stranicama veliki broj lažnih, neaktivnih ili zastarelih profila. Niko ih ne pregleda, te se tamo može registrirati ko god želi i trošiti Vaše dragoceno vrijeme. Osobe iza lažnih profila nemaju namjeru upoznati se niti ostvariti vezu, često su to muškarci koji se izdaju za lezbijke kako bi se zabavili. Također, besplatne stranice prenatrpane su oglasima i skočnim prozorima. Razina privatnosti na njima je veoma niska, te svatko ko surfa internetom može iščitati Vaš profil i gledati fotografije.

Što očekivati od lezbijki na stranicama za upoznavanje?

Kako ne biste gubili vrijeme, svoje niti ičije, naš je savjet naznačiti kakvu vrstu veze želite, kako biste se povezali sa osobama koje žele isto što i Vi. Žene na stranicama za upoznavanje lezbijki traže različite vrste odnosa, neke tragaju za ljubavlju za cio život, neke za koketiranjem ili aferom. Dok na besplatnim stranicama žene često traže neobaveznu vezu, na plaćenim stranicama mahom traže partnericu za ozbiljnu vezu i uložile su dodatni trud kako bi je pronašle. Ako znate što želite, pročitajte prikaze lezbijskih stranica za upoznavanje na našoj stranici kako biste odabrali pravu za sebe.

Zajamčena privatnost, sigurnost, i diskrecija

Svatko želi čuvati svoje podatke na sigurnom, daleko od očiju onih koji bi ih mogli zloupotrijebiti. Stranice za upoznavanje lezbijki koje smo za Vas odabrali jamče sigurnost Vaših podataka i potpunu diskreciju. Vaš profil bit će privatan, nedostupan korisnicima interneta koji ne tragaju za lezbijskom vezom. Cilj plaćenih stranica za upoznavanje lezbijki jeste da tu svima bude ugodno, te da se osjećate bezbedno. Zato se slobodno opustite i komunicirajte sa drugim lezbijkama bez bojazni i srama. Na našoj stranici pročitajte prikaze, kako pozitivne, tako i negativne, i odaberite pravu stranicu na kojoj ćete se registrirati kako biste upoznali partnerku istog spola.

Je li web stranica korisna?
Dopada li Vam se sadržaj?
7 2

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr