Ono što najčešće pitate

Kontakt

Tko smo mi

Mi smo Lovino, usporedna web stranica koja će Vam pomoć odabrati pravu internetsku stranicu za upoznavanje. Naš tim čine ozbiljne osobe, posvjećene misiji, od kojih svatko ima svoj zadatak, a rade kao tim kako bi sve funkcioniralo u najboljem redu, zbog Vas. Svakog dana gradimo i unapređujemo ovu stranicu novim sadržajem i promoviranjem na društvenim mrežama, kao i drugim organiziranim aktivnostima na internetu. Naš je cilj pružiti Vama najbolju uslugu.

Kako je nastao Lovino

Lovino je rođen iz ideje dvaju prijatelja. Jedne večeri, tokom diskusije, došli su do teme kako je teško odabrati pravu stranicu za upoznavanje. Lijepo bi bilo kada bi postojala stranica na kojoj bi sve stranice za upoznavanje bile detaljno upoređene. Tako bi svatko tu mogao pronaći stranicu za upoznavanje koja je za njega najbolja. Prionuli su na analizu tržišta i ustanovili da su takve stranice brojne u inozemstvu, ali ih u Hrvatskoj još uvijek nema.

Stoga su odlučili stvoriti stranicu koja će svima pomoći da pronađu za sebe najbolju stranicu za pronalaženje partnera.

Kategorizacija stranica za upoznavanje

Internetske stranice za upoznavanje se razlikuju po mnogo čemu, imaju različite prednosti i mane, i mogu biti namjenjene različitim ciljnim skupinama ili interesima. Otuda potreba za kategorizacijom, te su detaljno podijeljene po kategorijama.

Usporedba stranica za upoznavanje

Kako biste najlakše odabrali pravo mjesto za sebe, načinili smo pojedinačne preglede stranica, gdje Vam pokazujemo prednosti i mane svake od njih, ukazujemo na što da obratite pozornost i kako ih koristiti na najbolji način. Također, u recenzijama ćete pronaći informacije o spolnoj zastupljenosti, rangiranju, broju korisnika, kao i cijene premium članarine.

Ocijenite stranice za upoznavanje

Svaku stranicu za upoznavanje posjetitelji mogu ocijeniti sa ocjenom od 1 do 5 zvjezdica. Kako bismo Vam najrealnije prikazali svaku stranicu, kod nas ćete pronaći i pozitivne i negativne strane svake od njih.

Podaci za kontakt

Operator sajta Lovino.hr:

ATOKADO INC.
  • Registarski broj kompanije: 91973
  • Adresa: Trust Company Complex, Ajeltake Road, Otok Ajeltake, Majuro, Maršalovi otoci (Marshall Islands)
  • Poštanski broj: MH 96960
  • Država: Maršalovi Otoci

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr