Seks veza

Seks veza Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Ukupna ocjena
7,9/10
147 000+ / 30+
Seks veza

Funkcionalnost stranice i značajke: 9,3/10

Bezbjednost: 9,4/10

Preglednost profila: 8,8/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 9,1/10

Korisnička podrška: 9,6/10

Cijena: 9,3/10

Fotografije nekih
od korisnika stranice
32522 ljudi je sada na mreži

Milan
Milan, Dob: 28
Lucija
Lucija, Dob: 21
Tomislav
Tomislav, Dob: 23

Seks veza Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Pronađite lako partnera za seks

Seks veza je web mjesto namjenjeno upoznavanju partnera za intimno druženje i ostvarenje fantazija. Kojeg god da ste spola i orijentacije, ovdje možete pronaći osobu sa kojom možete doživjeti nezaboravnu avanturu ili izgraditi trajni odnos. Dok se neki članovi samo žele zabavljati i uživati u virtuelnoj fantaziji, drugi žele pronaći partnera za seks uživo. Kako su dozvoljeni eksplicitni sadržaji, ovo je web mjesto namjenjeno isključivo punoljetnim korisnicima.

Registriranje

Prilikom pristupa stranici, trebate potvrditi da ste stariji od osamnaest godina i da Vas eksplicitni sadržaji ne vrijeđaju. Da biste postali korisnik stranice, trebate se registrirati. Prvi korak prilikom registriranje jeste da ispunite osobne podatke – spol i datum rođenja, te adresu elektronske pošte. Stići će Vam pošta sa vezom za aktiviranje naloga. Registriranje na stranici se ne plaća.

Detaljno ispunite profil

Nakon što dovršite registriranje, trebate ispuniti svoj profil dodatnim podacima o sebi. Bit će Vam ponuđeno da odaberete svoje seksualne preferencije, fetiše, broj partnera, što Vas zanima tj. kakvu vrstu odnosa želite ostvariti, mjesto na kakvom biste se željeli sastajati. Potom isunjavate dio o svom izgledu – trebate odabrati tip svoje tjelesne građe, težinu, visinu, dužinu i boju kose, kao i boju Vaših očiju. Nakon ovog koraka, imate priliku unijeti tekst o sebi na svoj profil. Tu možete opisati sebe kako biste se predstavili ostalim korisnicima. Također, trebate odabrati i svoj status veze i potvrditi da ste pročitali i prihvaćate Smjernice za promoviranje profila. Potom trebate unijeti poruku kojom se predstavljate drugim korisnicima, kao i da postavite profilnu fotografiju. Za kraj, trebte unijeti svoje korisničko ime i lokaciju, i Vaš profil je spreman za upoznavanje.

Premium članstvo

Unatoč tome što je registriranje na stranici Seks veza besplatno, da biste slali poruke ili pročitali one koje dobijete, morate se pretplatiti na Premium članstvo. Pretplata na mjesec dana Premium članstva stajat će Vas 149 kn, 3 mjeseca 99 kn mjesečno, 6 mjeseci 89 kn mjesečno.

Premium članstvo na Seks veza: da ili ne?

Da biste koristili ovu web stranicu, Premium članstvo bit će Vam neophodno. Kao Premium korisnik, dobivate brojne mogućnosti, kao što su čitanje poruka, slanje poruka, prikaz posjetitelja profila, pristup slikama članova, poboljšane funkcije pretrage, prikaz liste prijatelja, prikaz spojeva, bolje pozicije u rezultatima pretrage, garancija seksualnog susreta i povrat novca ukoliko do susreta ipak ne dođe.

Kako otkazati člantvo na stranici Seks veza?

Premium članstvo možete otkazati ispunjavanjem određenog obrasca za otkazivanje pod značajkom Podrška i slanjem na navedeni broj. Vaše Premium članstvo biti će onda prekinuto kada period na koji ste se pretplatili istekne. Ako stranicu koristite kao besplatni korisnik, bit će dovojno da profil obrišete klikom na vezu takođe pod značajkom Podrška. U roku od 48 sati Vaš profil i svi osobni podaci bit će obrisani.

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Zadnji put ažurirano
28. 9. 2021

Seks veza Značajke

Pretraga

Stranica Seks veza nudi jednostavnu pretragu, prema kriterijima kao što su spol, dob, grad i radijus – daljina od Vaše lokacije.

Pristupačnost fotografija

Slike korisnika su zamagljene, te ako ih želite vidjeti, morate se pretplatiti na Premium članstvo. Slike na profilu mogu vidjeti svi pretplaćeni korisnici, te uvjek budite oprezni što postavljate na mrežu.

Pretraga profila

Na stranici Seks veza možete pretraživati i pregledati profile korisnika. Sa besplatnim članstvom ne možete vidjeti fotografije, već samo informacije o korisniku. Da biste vidjeli tekst koji je osoba o sebi napisala kako bi se bolje predstavila, trebate i Vi ispuniti tekst o sebi na vlastitiom profilu.

Premium značajke

Stranicu možete koristiti i besplatno, ali biti ćete ograničeni samo na pretragu profila korisnika. Tek sa pretplatom na Premium članstvo moći ćete uistinu da koristite usluge koje web mjesto nudi. Ako se opredjelite za Premium članstvo, dobivate brojne mogućnosti, kao što su čitanje poruka, slanje poruka, prikaz posjetitelja profila, pristup slikama članova, poboljšane funkcije pretrage, prikaz liste prijatelja, prikaz spojeva, bolje pozicije u rezultatima pretrage, garancija seksualnog susreta i povrat novca ako ne upoznate partnera.

Ispunjavanje osobnih podataka

Tokom registriranja na stranici Seks veza trebate ostaviti osnovne ali i detaljne osobne podatke. Trebate opisati sebe te se bolje predstaviti drugima, odabrati što želite, u čemu uživate, što Vas privlači. Sve to omogućit će da upoznate odgovarajućeg partnera te ostvarite spoj. Ne bojte se ovo učiniti jer stranica Seks veza jamči sigurnost Vaših osobnih podataka, slika, i adrese elektronske pošte. Ipak, budite oprezni prilikom procene što dijelite na mreži kako biste bili bezbjedni.

Seks veza Cjenik za VIP članstvo

Besplatni profil

Pretraga korisnika
Zamućene fotografije
Možete vidjeti podatke na profilu korisnika
Možete dodati fotografiju

Od mjesec dana

149 kn

čitanje poruka
slanje poruka
prikaz posjetitelja profila
pristup slikama članova
poboljšane funkcije pretrage
prikaz liste prijatelja
prikaz spojeva
bolje pozicije u rezultatima pretrage
garancija seksualnog susreta i povrat novca ako do susreta ne dođe

Od tri mjeseca

297 kn

čitanje poruka
slanje poruka
prikaz posjetitelja profila
pristup slikama članova
poboljšane funkcije pretrage
prikaz liste prijatelja
prikaz spojeva
bolje pozicije u rezultatima pretrage
garancija seksualnog susreta i povrat novca ako do susreta ne dođe

Od šest mjeseci

534 kn

čitanje poruka
slanje poruka
prikaz posjetitelja profila
pristup slikama članova
poboljšane funkcije pretrage
prikaz liste prijatelja
prikaz spojeva
bolje pozicije u rezultatima pretrage
garancija seksualnog susreta i povrat novca ako do susreta ne dođe

Seks veza Prednosti i nedostaci

Prednosti

Ravnoteža između spolova 53:47
Preko 147 tisuća aktivnih registriranih članova
Mogućnost aktivacije Premium članstva
Nema cenzure
Dozvoljeno postavljanje erotskih slika
Pregled profila
Garancija i povrat novca ako ne upoznate partnera za seks

Nedostaci

Kao besplatni korisnik ne možete slati ni primati poruke
Sa besplatnim članstvom ne možete vidjeti slike
Pretplata na Premium članstvo je obavezna da biste koristili stranicu

Seks veza za korisnike

Prednosti

Veliki broj korisnika koji žele upoznati partnera za seks
Registriranje je besplatno, a Premium članstvo nije obavezno
Garancija i povrat novca ako ne upoznate partnera za seks
Screenshot

Moje mišljenje o stranici Seks veza

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Stranica Seks veza namjenjena je pronalaženju seksualnog partnera, te su eksplicitni sadržaji dozvoljeni. ako ste mlađi od osamnaest godina, ili Vas ovakvi sadržaji vrijeđaju, te ako ne želite takvu vrstu poznanstva, ovo nije stranica za Vas. Ako pak želite upoznati partnera za seks i ostvariti svoje najvrelije fantazije, preporučamo da se registrirate na stranici Seks veza. Ne samo da ćete ovdje sresti osobe koje žele isto što i Vi, kojeg god da ste spola i orijentacije, već Vam stranica jamči povrat novca ukoliko do spoja ne dođe, te nemate što izgubiti.

Seks veza Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (4)
Pozitivne recenzije (3)
Negativne recenzije (1)
Lana, 39 godina

Na stranici Seks veza uvjek upoznajem sjajne, privlačne muškarce, koji žele isto što i ja i osjećam se vrlo poželjno. Pored toga, većina ih je u braku i jamče diskreciju, što mi je veoma važno jer sam i sama u braku te ne bih željela da se to zna. Ovdje je uvjek dobra zabava i najvrelije fantazije ostvarujem upravo sa ljudima skoje ovdje upoznam.

DA 0 NE 10
Mirka, 27 godina

Stranica Seks veza mi omogućuje da ne trošim vrijeme uludo, već točno znam što osoba s druge strane želi i je li to ono što ja tražim. Jasno je, direktno, i efikasnije nego gubiti vrijeme na prazne priče.

DA 1 NE 14
Aleksandar, 33 godine

Seks veza je mjesto gdje upoznajem žene za spoj. Svi su otvoreni, direktni, i ne kriju svoje namjere, te nema laži. Lako dogovorimo spoj i svi uživaju bez grižnje savjesti ili nekih nejasnoća.

DA 0 NE 8
Jovo, 26 godina

Stranica Seks veza meni ne odgovara jer je Premium članstvo neophodno i za slanje obične poruke. Meni je to pretjerano, ne nude gotovo nikakve mogućnosti sa besplatnim članstvom, te sam odustao od članstva.

DA 16 NE 0

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr