Erodate

Tajni zreli flert
1.
Tajni zreli flert
Tajni zreli flert
  • Stranica za upoznavanje za osobe 40+
  • Zajamčena diskrecija i anonimnost
  • Besplatna registracija
40+
idealno doba
27 000+
samci
Seks kontakt
2.
Seks kontakt
Seks kontakt
  • Besplatno registriranje
  • Stvarni profili, velika baza aktivnih korisnika
  • Odlične značajke za VIP članove
21+
idealno doba
182 000+
samci
Zabava za odrasle
3.
Zabava za odrasle
Zabava za odrasle
  • Stranica za seks-dating, samo za odrasle
  • Svi ženski profili dobivaju VIP status
  • Poruke mogućne samo za VIP
21+
idealno doba
240 000+
samci

Erodate Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Ukupna ocjena
5,9/10
141 000+ / 23+
Erodate

Funkcionalnost stranice i značajke: 6/10

Bezbjednost: 6,5/10

Preglednost profila: 5,4/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 6,1/10

Korisnička podrška: 5,3/10

Cijena: 6/10

Erodate Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Samo za odrasle

Erodate je stranica za intimno druženje, te da biste se registrirali, morate biti punoljetni. Ovdje možete pronaći partnera za hot chat, dijeljenje erotskih fotografija i videozapisa, te za intimno druženje uživo. Bilo da ste heteroseksualni, gay, trans, biseksualni ili par, ovdje možete pronaći partnera za ovu vrstu druženja. Podjednake su Vam šanse, bilo da tražite djevojku i dečka – otprilike je jednak broj žena i muškaraca na stranici. Registracija je besplatna, ali će Vam pretplata donijeti višestruke koristi – moći ćete koristiti sve značajke web stranice, i povećat ćete si šanse da upoznate odgovarajućeg partnera.

Registrirajte se brzo i lako

Da biste postali korisnikom ove stranice, trebate se samo registrirati. Registracija je besplatna, laka, i sastoji se iz svega par koraka. Prvo trebate ispuniti kratki upitnik s Vašim osnovnim podacima, kao što su nadimak, lokacija, datum rođenja, adresa elektronske pošte. U primljenoj pošti naći ćete poruku s vezom za potvrdu profila. Provjereni i potvrđeni profili lakše dobivaju povjerenje ispitanika, ali još uvijek možete koristiti web mjesto bez provjere profila.

Smjestite se ugodno i ispunite svoj profil do kraja

Kada ste se registrirali i potvrdili svoju adresu elektronske pošte, možete ispuniti preostali dio ankete. Ovo ne morate učiniti, ali bi valjalo, jer se na taj način bolje predstavljate ostalim korisnicima i lakše ćete stupiti u kontakt sa onima koje interesira isto što i Vas. Pitanja koja Vas čekaju odnose se na Vaš trenutačni status veze, izgled, podatke kao što je broj telefona, i slično.

Dalje trebate odabrati koje Vas od aktivnosti interesiraju. Ponuđene su brojne mogućnosti, kao što je telefonski seks, virtuelni, seks 1 na 1, i tako dalje. Na Vama je da označite što Vas od toga zanima. Ponuđene su i različite seksualne poze, a Vi ponovo birate koje od njih prakticirate ili želite isprobati. Ovakav profil, ispunjen do kraja, pomaže drugim korisnicima da steknu jasniju predodžbu o Vama.

Također, trebate umetnuti Vašu profilnu sliku. Ako želite, možete dodati više fotografija na svoj profil, kao i videozapis. Prema uvjetima korištenja web stranice, profilna slika trebala bi predstavljati lik korisnika, a ne intimne dijelove tijela. Unatoč tome, slike i videozapisi na ovoj stranici ne podliježu cenzuri, te je na Vama da ih odaberete prema vlastitim kriterijima.

Pretplata na stranici Erodate: da ili ne?

Pretplata na stranici nije obavezna – možete se samo registrirati, što je besplatno. Ipak, besplatno članstvo neće Vam omogućiti da koristite sve značajke stranice, te nećete imati potpuno iskustvo korištenja Erodate-a. Bez pretplate nećete moći vidjeti koji je od članova trenutno na mreži, niti pretraživati i pregledati sve profile korisnika registriranih na web mjestu. Ne možete biti nevidljivi na web stranici ili skriti neke informacije na svom profilu. Kako biste mogli koristiti sve mogućnosti, morate se pretplatiti na VIP članstvo. Ako se pretplatite, dobivate priliku komunicirati sa svim članovima web mjesta, vidjeti tko je na mreži, tko je pregledao vaš profil, proslijeđivati poruke na vašu e-adresu i mnoge druge. Možete se pretplatiti za 7 dana, mjesec dana, 3 mjeseca, 6 mjeseci ili na razdoblje od 12 mjeseci.

Kako otkazati članstvo na web stranici Erodate?

Ako se ispostavi da Erodate nije pravo mjesto za Vas, na ovoj stranici članstvo možete deaktivirati izuzetno lako - u opcijama na početnoj stranici odaberite "Profil", zatim opciju "Postavke", a zatim gumb "Izbriši moj profil".

Erodate Značajke

Pretraga

Stranica Erodate nudi Vam čak četiri vrste pretraživanja – osnovnu pretragu, pretragu najboljih profila, najaktivnijih, pretragu novih članova, ili samo onih koji su trenutno na mreži. Zadnja vrsta pretraživanja mogućna je samo za VIP korisnike. Osnovna pretraga koristi jednostavne kriterije, kao što su nadimak, zemlja, regija, grad, spol, starost, starost partnera koje želite upoznati, kao i imaju li sliku, jesu li im profili potvrđeni, jesu li trenutno na mreži, i jesu li među Vašim prijateljima.

Pristupačnost fotografija

Jedna od prednosti web stranice za upoznavanje Erodate je što Vaše slike nisu dostupne svima koji krstare mrežom. Sve fotografije i videozapisi koje postavite na profilu vidljivi su samo korisnicima stranice, te da biste imali pristup slikama korisnika, trebate se prvo registrirati.

Pretraživanje profila

Besplatno članstvo Vam je dovoljno da biste mogli pretraživati i pregledati profile gotovo svih korisnika stranice, dodati ih na svoju listu prijatelja i kontaktirati bilo kojeg od njih.

Premium značajke

Kako biste uživali u potpunom iskustvu koje stranica nudi i koristili sve značajke web mjesta, možete se u bilo kojem trenutku pretplatiti na VIP ili GOLD članstvo. To će Vam omogućiti da detaljno pretražite web mjesto i sve što nudi, te da lakše stupite u kontakt sa željenom osobom.

Premium članstvo

Kada se registrirate na web stranici, možete se pretplatiti na mjesec dana (5 ili 10 EUR, ovisno o paketu), 3 mjeseca (15 EUR), 6 mjeseci (20 EUR) ili za razdoblje od 12 mjeseci ( 25 EUR).

Ispunjavanje osobnih podataka

Erodate web stranica za upoznavanje jamči vam povjerljivost Vaših podataka i diskreciju. Ali budući da ovdje nema cenzure, Vi ste jedini odgovorni za vlastite osobne podatke koje dijelite na mreži.

Erodate Cjenik za VIP članstvo

Besplatni profil

Maksimalni broj postavljenih slika na profilu - 10
Postavka videozapisa
Popis odobrenih članova
Tajni obožavatelji
Zamrzavanje naloga

VIP članstvo u trajanju od mjesec dana

5,00€

Maksimalan broj postavljenih slika – 56
Dopisivanje sa svim članovima
Tko je pregledao Vaš profil
Tko je trenutno na mreži
Nevidljivost na stranici

VIP članstvo u trajanju od 3 mjeseca

15,00€

Maksimalan broj postavljenih slika – 56
Dopisivanje sa svim članovima
Tko je pregledao Vaš profil
Tko je trenutno na mreži
Nevidljivost na stranici

VIP članstvo u trajanju od 6 mjeseci

20,00€

Maksimalan broj postavljenih slika – 56
Dopisivanje sa svim članovima
Tko je pregledao Vaš profil
Tko je trenutno na mreži
Nevidljivost na stranici

VIP članstvo u trajanju od 12 mjeseci

25,00€

Maksimalan broj postavljenih slika – 56
Dopisivanje sa svim članovima
Tko je pregledao Vaš profil
Tko je trenutno na mreži
Nevidljivost na stranici

Erodate Prednosti i nedostaci

Prednosti

Ravnoteža između spolova 52:48
Preko 114 tisuća aktivnih registriranih članova
Dopuštene su eksplicitne fotografije i videozapisi
Nema cenzure
Mogućnost pretplate na VIP članstvo

Nedostaci

Ograničene značajke koje možete koristiti s besplatnim članstvom
Potrebna je pretplata kako biste uživali u svim mogućnostima koje stranica nudi

Erodate za korisnike

Prednosti

Registriranje i mnoge značajke su besplatni, a sami odlučujete hoćete li se i kada pretplatiti na VIP paket članstva
VIP članstvo donosi pogodnosti i pomaže Vam upoznati odgovarajućeg partnera
Sami birate hoćete li i kakve ćete fotografije i videozapise podijeliti.
Screenshot

Moje mišljenje o stranici Erodate

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Na stranici Erodate možete pronaći partnera za vrelo i uzbudljivo dopisivanje, ili za intimno druženje uživo. Ovdje je gotovo sve dozvoljeno, te ćete naići na dosta slika intimnih dijelova tjela korisnika. Ako biste radije upoznali nekoga za ozbiljnu vezu ili pristojnije dopisivanje, Erodate nije najbolje mjesto za to. Iako izgleda pomalo zastarelo, stranica je zgodna za korištenje. Ako biste da unesete uzbuđenja i dinamičnosti u svoj intimni život, ili biste željeli samo malo začina u vidu erotskih slika i priča, svakako preporučamo da se registrirate na stranici Erodate.

Erodate Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (24)
Pozitivne recenzije (15)
Negativne recenzije (9)
Stjepan

Nakon što sam stekao pozitivan dojam, odlučio sam kupiti VIP članstvo na godinu dana. Već mogu reći da nisam pogriješio, a vi možete pogoditi zašto nisam! :)

DA 0 NE 0
Antun

Ovo je super! Uzrokuje da mi krv vri u venama dok čekam video snimak ili poziv uživo! Da, sve to možete besplatno pronaći na internetu, ali kad znate da je to samo za vas i čekate to, uh uzbuđenje je na vrhuncu!

DA 0 NE 0
Mire

Ja sam najveća budala na svijetu! Platio sam jednom korisniku da mi pošalje svoje privatne videozapise, koje nisam dobio! Razočaran sam u korisničkoj podršci koja kaže da sam kriv ja, što sam se pokazao naivan ... Slažem se, ali ...

DA 0 NE 0
Jovo

Provodim toliko vremena na ovoj stranici da to nije normalno! Uživam u dopisivanju sa svakom djevojkom, a otkad sam jednu upoznao i imao seksualne odnose, još sam više ovdje i tražim novu!

DA 0 NE 0
Nikolina

Bilo u stvarnom životu ili u virtualnom, muškarci su nepopravljivi ... Samo ću to reći, jer što bih rekao o muškarcima na ovoj stranici, sumnjam da bi bilo objavljeno !!! Dno!!!!!

DA 0 NE 0
Petar

Za malo novca možete učiniti bilo što. Jako mi se sviđa stranica, nema cenzure, a dosad nijedna djevojka nije imala prigovor na moje poruke, slanje slika i još mnogo toga! Palac gore!

DA 1 NE 0
Dario

VIP Članstvo omogućilo mi je da kontaktiram mnoge druge korisnice, a time sam povećao i šanse za susret uživo i intimu, što se već dogodilo s nekoliko korisnika. Uživam u svemu tome!!!

DA 0 NE 0
Karla

Razumijem da je većina članova ovdje samo radi pronalaska seksualnog partnera i nemam ništa protiv. Ali moram reći, muškarci, većina ih je krajnje bezobrazna i odvratna! Ostavljam vas, bye bye!

DA 0 NE 0

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr