Flert Hrvatska

Flert Hrvatska Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Ukupna ocjena
8,0/10
1 620+ / 30+
Flert Hrvatska

Funkcionalnost stranice i značajke: 9,2/10

Bezbjednost: 9,3/10

Preglednost profila: 9,6/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 9,5/10

Korisnička podrška: 9,2/10

Cijena: 8,7/10

Fotografije nekih
od korisnika stranice
358 ljudi je sada na mreži

Tomislav
Tomislav, Dob: 26
Ana
Ana, Dob: 30
Saša
Saša, Dob: 26

Flert Hrvatska Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Pronađite partnera za flert ili avanturu

Ako biste željeli upoznati partnera za hot chatanje, flert bez ustjezanja, ili spoj uživo i ostvariti najvrelije fantazije, stranica Flert Hrvatska pravo je mjesto za Vas. Ovdje možete upoznati zanimljive ljude, koji žele zabaviti se ili pronaći netkoga za intimno druženje. Na ovoj stranici gotovo sve je dozvoljeno, te možete ostvariti najluđe snove, uživati u erotičnom chatu ili nastaviti intimno druženje uživo.

Registriranje

Na stranici Flert Hrvatska nemate mogućnost registrirati se. Stranica je drukče koncipirana – kao SMS chat, te nudi pretragu članova, koje možete kontaktirati slanjem SMS poruke, putem Vibera ili Skype-a. Urjedništvo stranice postavlja profile korisnika i ručno ih provjerava, te odobrava samo 100% provjerene, stvarne profile.

Cjenik usluga

Korištenje stranice je besplatno, što podrazumijeva pretragu korisnika, ali zato kontaktiranje korisnika nije. Zapravo, slanje poruka se ne naplaćuje, ali zato svaka dolazna poruka staje 6.2 HRK. Slanjem poruke STOP FLERT možete zaustaviti prijem poruka.

Članstvo na stranici Flert Hrvatska: da ili ne?

Ova platforma za SMS chat ne zahtjeva registriranje, ne nudi članstvo, niti premium usluge. Dovoljno je da u pretrazi vidite tko Vam se čini zanimljivim i započnete dopisivanje putem SMS poruka. Upoznavanje se odija izuzetno lako, ali će Vas dosta koštati, s obzirom na to da se dolazne poruke naplaćuju, a trebat ćete dosta poruka razmijeniti kako biste se bolje upoznali.

Kako prekinuti dopisivanje na stranici Flert Hrvatska?

Ako ne želite više primati SMS poruke, niti koristiti usluge stranice, bit će dovoljno da pošaljete poruku sa sadržinom STOP FLERT.

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Zadnji put ažurirano
12. 7. 2021

Flert Hrvatska Značajke

Pretraga

Pretraga na stranici je krajnje jednostavna – imate samo dvije opcije – On traži nju ili Ona traži njega. Klikom na jednu od njih, dobit ćete listu korisnika ili korisnica. Na Vama je samo da odaberete tko Vam se dopada i klikom na njegov ili njezin oglas, dobit ćete mogućnost poslati poruku odabranom korisniku.

Pristupačnost fotografija

Sve što možete vidjeti na ovoj stranici jest profilna fotografija korisnika. Kada stupite u kontakt, možete osobno tražiti više slika osobe s kojom chatate.

Osobni podaci

Stranica Flert Hrvatska jamči da su profili tj. oglasi provjereni i da iza njih stoje stvarne osobe. Od osobnih podataka, možete vidjeti ime ili nadimak osobe, dob i mjesto. Za sve ostalo što Vas može interesirati, morat ćete sami direktno pitati.

Flert Hrvatska Cjenik za VIP članstvo

Flert Hrvatska

Možete pretraživati profile korisnika
Možete vidjeti profilne fotografije korisnika
Možete besplatno slati poruke putem SMS-a, Vibera i Skypa
Možete primati poruke po cijeni 6.20 HKN

Flert Hrvatska Prednosti i nedostaci

Prednosti

Nema registriranja
Možete odmah kontaktirati osobu koju želite
Slanje poruka se ne naplaćuje
Možete lako prekinuti chat slanjem samo jedne poruke
Možete pregledati sve profile
Tri različita načina za komunikaciju

Nedostaci

Nema detaljnih podataka na profilu
Prijem poruka se naplaćuje
Nema detaljne pretrage
Možete vidjeti jedino profilnu fotografiju, nema galerije
Nema chata direktno na stranici
Mala baza korisnika

Flert Hrvatska za korisnike

Prednosti

Korisnici koji žele upoznati netkoga za flert ili avanturu
Ne trebate se registrirati, već odmah možete slati poruke
Slanje poruka se ne naplaćuje.
Screenshot

Moje mišljenje o stranici Flert Hrvatska

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Bilo da želite netkoga upoznati za hot chat, avanturu, intimno druženje, ovdje možete pronaći osobe koje žele isto. Stranica je koncipirana kao platforma za SMS chat, a namjenjena je samo straight dečkima i curama. Bez registriranja i gubljenja vremena, odmah možete kontaktirati dečka ili curu koja Vam se dopadne. Ako biste željeli isprobati SMS chat i ovakvu vrstu upoznavanja, Flert Hrvatska će Vam se dopasti.

Flert Hrvatska Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (4)
Pozitivne recenzije (3)
Negativne recenzije (1)
Lucija, 27 godina

Stranica Flert Hrvatska mi se dopada jer su svi profili uistinu provjereni, te se osjeam sigurno i znam da chatam sa pravom osobom. Ve sam upoznala neke deke putem ove platforme i mogu rei da su stvarno osobe sa profila.

DA 1 NE 1
Luka, 33 godine

Dopada mi se to ne moram praviti profil, ve neobavezno chatam sa svog telefona, to mi puno znai, jer sam u ozbiljnoj vezi i ne elim da moja djevojka zna za druenja sa strane.

DA 0 NE 0
Katarina, 28 godina

Meni je zabavno dopisivanje SMS ovima i dopada mi se to se nigdje ne trebam registrirati. Samo odaberem sa kim u chatati, a posle nastavimo dopisivanje i druenje uivo. Svakako preporuam Flert Hrvatska jer tamo moete nai osobe koje se ele upoznavati.

DA 0 NE 0
Maric, 26 godina

Poruke koje Vam stignu se naplauju, to je po meni ba loa opcija. Moj raun za telefon je skoio u nebo i to je bilo vrlo neprijatno znenaenje. Obratite pozornost na ovo.

DA 1 NE 0

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr