Be Naughty

Be Naughty Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Ukupna ocjena
7,8/10
50 000+ / 30+
Be Naughty

Funkcionalnost stranice i značajke: 8/10

Bezbjednost: 8/10

Preglednost profila: 7,7/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 7,7/10

Korisnička podrška: 7,7/10

Cijena: 7,7/10

Fotografije nekih
od korisnika stranice
11062 ljudi je sada na mreži

David
David, Dob: 29
Mia
Mia, Dob: 24
Franjo
Franjo, Dob: 34

Be Naughty Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Na stranici Be Naughty možete pronaći partnera za zabavu

Upoznavanje i zabavljanje ovdje čekaju na Vas, te ne moarte ni na što više čekati. Ovdje se mogu registrirati sve punoljetne osobe zainteresirane za online upoznavanje. Imate mogućnost predstaviti se kako želite, te upoznavanti osobe iz vlastitog okruženja. Iako niko ne može jamčiti da ćete sresti pravog partnera, brojne značajke na stranici Be Naughty pomoći će Vam u tome. Ovdje možete pronaći partnera za druženje i ćakulanje, flert, izlaske, vezu ili seks, i to u potpunoj diskreciji. Korisnička potpora je tu za Vas 24sata, sedam dana nedjeljno, da druženje na stranici učini potpuno prijatnim i sigurnim.

Registracija se ne plaća

Na stranici Be Naughty registriraćete se za čas, bez plaćanja, i bez ispunjavanja dugačkog upitnika. Sve što trebate jest da upišete koje ste dobi, odaberete spol partnera kojeg želite upoznati i unesete adresu svoje e- pošte. Stići će Vam email sa kodom za registraciju, koji trebate unijeti, i tada ste registrirani. Možete unijeti više osobnih podataka i postaviti profilnu sliku, ali to ne morate učiniti, izbor je na Vama. To je sve što trebate napraviti kako bi Vaš profil bio spreman. Možete odmah početi sa upoznavanjem drugih članova.

Ispunite profil do kraja

Tokom registriranja, ispunit ćete samo osnovne informacije o sebi, kao što je spol i lokacija. Kada ste aktivirali profil, možete ako to želite, ispuniti detaljnije osobne podatke. Tako ćete se bolje predstaviti ostalim članovima. Tu se nalaze pitanja o Vašem vanjskom izgledu, boji kose i očiju, građi itd, o Vašoj seksualnoj orijentaciji, statusu veze, nazorima, vjeroispovesti, načinu života i sl. Potpuno je na Vama koliko ćete toga o sebi otkrivati na profilu.

Pretplata na Vip članstvo

Pretplata na Vip članstvo nije obavezna, te sami odabirete hoćete li se pretplatiti. Vip članstvo donjet će Vam brojne značajke i pogodnosti, kao što su neograničena razmjena poruka, slike u punoj veličini, proširena pretraga, dodatna tehnička podrška, mogućnost slanja slika i videa u porukama, te mogućnost pretrage prema tome što kod partnera tražite. Imate se mogućnost pretplatiti na period od mjesec dana, tri ili šest mjeseci. Kada se jednom odlučite pretplatiti na Vip članstvo, znajte da će se članarina automatski obnavljati narednog mjeseca.

Kako otkazati članstvo na stranici Be Naughty?

Članstvo na stranici možete otkazati u bilo kojem trenutku, i to bez kontaktiranja korisničke potpore. Dovoljno je da u postavkama profila kliknete na dugme „Obriši profil“ i potom pratite korake. Bit će potrebno da unesete lozinku, potom navedete razlog brisanja, potvrdite da ga želite obrisati, i nalog će biti izbrisan. Također, trebate znati da imate mogućnost i samo ga sakriti, ili sakriti poruke, te ga ne morate brisati kako biste osigurali diskreciju. Ako su razlog brisanja neprijatni članovi, njih možete blokirti, te zadržati svoj profil. Ako ste pretplaćeni na članstvo, ponovo, brisanje naloga bit će dovoljno da pretplata prestane.

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Zadnji put ažurirano
29. 6. 2021

Be Naughty Značajke

Pretraga

Kako biste što lakše pronašli partnera kakvog tražite, na stranici Be Naughty možete koristiti naprednu pretragu prema kriterijima kao što su spol, dob, seksualna orijentacija, lokaija, izgled, i želite li vidjeti samo profile sa slikom.

Like Gallery

Ova „galerija sviđanja“ je igra u kojoj gledate slike korisnika i birate da li Vam se dopadaju ili ne, te im dajete srce ili klikom na križ prelazite na narednu sliku. Također, ovdje možete vidjeti i kome se Vi dopadate i uspostaviti kontakt.

Chat putem poruka

Bilo da Vas interesiraju žene ili muškarci, možete uspostaviti kontakt putem poruka. Kad Vam se neko učini zanimljivim, klikom na prozorčić „Chat“ kraj slike možete poslati poruku, započeti ćakulanje i, ako se dopadnete jedno drugom, pozvati nju ili njega na spoj.

Slanje flert poruka

Stranica nudi značajku koja omogućuje da odaberete neku od već ponuđenih flert poruka, te je pošaljete odjednom svim osobama koje odaberete i potom čekate njihove reakcije kako biste započeli komunikaciju.

Pretplata na stranici Be Naughty

Na stranici Be Naughty možete se pretplatiti na Vip članstvo u bilo kojem trenutku i dobiti dodatne značajke i pogodnosti.

Be Naughty Prednosti i nedostaci

Prednosti

Besplatna registracija
Možete upoznati ljude širom svjeta
Zajamčena anonimnost i diskrecija
Lako otkazivanje članstva
Napredna pretraga
Mogućnost blokiranja nepristojnih koirsnika

Nedostaci

Ima profila bez profilne slike
Može se pojaviti pokoji lažni profil
Trebate pretplatu na Vip članstvo kako bi koristili sve značajke
Vaša slika može biti ocjenjivana od drugih

Be Naughty za korisnike

Prednosti

Lako pronalaženje partnera
Zanimljive značajke u okviru Vip članstva
Zajamčena tajnost, diskrecija i anonimnost
Bilo kad se možete pretplatiti ili otkazati Vip članstvo
Screenshot

Moje mišljenje o stranici Be Naughty

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Stranica Be Naughty nudi sjajno korisničko iskustvo. Laka je i jednostavna za korišćenje, moderna, i ne opterećuje korisnika suvišnim i beskorisnim značajkama. Vip članstvo nudi kvalitetne značajke i, unatoč tome što se automatski obnavlja, možete ga otkazati u bilo kojem trenutku. Sami odabirete koliko ćete toga o sebi dijeliti s drugima. Ukratko, ova stranica za upoznavanje nudi mogućnost da lako upoznate partnera ili nekoga za druženje, i pritom Vam bude prijatno i zabavite se.

Be Naughty Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (3)
Pozitivne recenzije (2)
Negativne recenzije (1)
Iva, 29 godina

Ne dopada i se kad neki profili nemaju profilnu sliku. Tako ne znam s kime pričam, te takve profile samo izbjegavam, a sa takvih stranica samo obrišem profil. Ovdje ih također ima i to i se ne dopada. Ali ima i zanimljivih osoba i dobrih profila sa slikom, pa zato još uvjek ovdje upoznajem ljude.

DA 1 NE 3
Mira, 30 godina

Tek što sam se registrirala ovdje i postavila sliku, već mi je nekoliko muškaraca pisalo. Dopada mi se što se ovdje osjećam poželjno i zabavljam se upoznajući ljude kojima se dopadam a i među njima neki su vrlo privlačni. Nadam se da ću upoznati partnera za ozbiljnu vezu.

DA 0 NE 1
Daniel, 28 godina

Nikad nisam koristio stranice za upoznavanje, dok moj prijatelj nije tako pronašao predivnu curu. Tada sam se i ja registrirao. Još nisam pronašao pravu osobu, ali zabavljam se i dopada mim se.

DA 0 NE 2

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr