Flirt.com

Flirt.com Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Ukupna ocjena
7,7/10
50 000+ / 30+
Flirt.com

Funkcionalnost stranice i značajke: 9,2/10

Bezbjednost: 9/10

Preglednost profila: 8,6/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 9/10

Korisnička podrška: 9/10

Cijena: 8,9/10

Fotografije nekih
od korisnika stranice
11062 ljudi je sada na mreži

Tomislav
Tomislav, Dob: 27
Mara
Mara, Dob: 24
Dario
Dario, Dob: 31

Flirt.com Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Uživajte u flertu na stranici za upoznavanje Flirt.com

Stranica za upoznavanje Flirt.com namjenjena je svima koji traže flert i zabavu, možda i poznanstvo uživo, ali bez obaveza. Tisuće korisnika ove stranice iz svih djelova Hrvatske traže upravo to. Ovdje možete flertovati bez ograničenja, zabavljati se, organizirati spojeve uživo, ili dijeliti svoje najvrelije fantazije. Uz pomoć chata možete upoznati osobe za ćakulanje, flert, seks, ili, u rijetkim slučajevima, ozbiljniju vezu. Stranica Flirt.com spaja osobe oba spola, svih orijentacija i dobi u potrazi za uzbuđenjem i zabavom.

Registrirajte se u svega par minuta

Kreiranje profila na stranici Flirt.com je brzo i jednostavno. Trebate samo ispuniti osnovne osobne podatke, kao što je spol i dob, te adresa elektronske pošte, i potvrditi registriranje putem veze u mailu. Potom možete postaviti profilnu sliku i ispuniti detaljnije osobne podatke, ali ovaj korak možete i preskočiti, te se na njega vratiti kasnije. Registracija na stranici je besplatna.

Zanimljive i korisne značajke

Flirt.com nudi korisne i zanimljive značajke, koje dosta pomažu u pronalaženju pravog partnera. Možete koristiti napredne kriterije pretrage, generirane flert poruke, koje možete slati članovima istodobno, te čekati njihove reakcije. Možete odabrati želite li vidjeti samo članove sa slikom, te kako bi Vaš idealni partner trebao izgledati.

Pretplata na Vip članstvo

Na stranici Flirt.com pretplata na Vip članstvo nije obavezna, ali donijet će Vam brojne pogodnosti. Primjerice, bit ćete vidljiviji prilikom pretrage, pet puta više članova će Vas vidjeti, možete da chatate neograničeno, koristiti napredniju pretragu, vidite je li poruka pročitana itd. Ako se odlučite pretplatiti, to možete učiniti na mjesec dana, tri mjeseca ili šest mjeseci, nakon čega se članstvo automatski obnavlja.

Kako otkazati članstvo na stranici Flirt.com?

Ako se odlučite prekinuti članstvo na stranici, to možete učiniti u bilo kojem trenutku, bilo da je neplaćeno ili Vip članstvo. Samo u postavkama profila odaberite mogućnost „Obriši profil“ i Vaš račun će trenutačno biti obrisan. Ne morate se obraćati korisničkoj potpori, mada možete ako Vam tako više odgovara. Sa brisanjem računa, prekida se i pretplata.

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Zadnji put ažurirano
29. 6. 2021

Flirt.com Značajke

Pretraga

Članovee možete pretraživati prema kriterijima kao što su spol, dob, mjesto, orijentacija. U okviru napredne pretrage, možete izabrati želite li vidjeti samo profile sa slikom, kao i detaljnije kriterije.

Flert poruke

Flirt.com nudi poruke koje možete slatki istodobno korisnicima koji Vam se čine zanimljivim, te čekati njihove reakcije. Ovo je vrlo zgodna značajka ako ste sramežljivi ili ne znate kako biste uspostavili kontakt.

Tko se kome dopada

„Like gallery“ omogućuje da gledate slike članova, te se izjašnjavate tko Vam se dopada, izabirući srce, a tko ne, klikom na križ. Na ovaj način, brže dolazite u koontakt sa mogućim partnerima.

Chat putem poruka

Chatanje je odličan način da bolje upoznate članove koji vam se dopadaju i vidite bi li vrijedilo organizirati spoj uživo. Neograničeni chat moguć je samo za Vip korisnike.

Slanje flert poruka

Stranica nudi značajku koja omogućuje da odaberete neku od već ponuđenih flert poruka, te je pošaljete odjednom svim osobama koje odaberete i potom čekate njihove reakcije kako biste započeli komunikaciju.

VIP članstvo na stranici Flirt.com

Na stranici Flirt.com u bilo kojem trenutku možete se pretplatiti na Vip članstvo. To će Vam donijeti dodatne značajke i pogodnosti.

Flirt.com Prednosti i nedostaci

Prednosti

Veliki broj članova koji žele flert
Za ženske članove sve značajke stranice su besplatne
Neograničeni flert
Mogućnost pretplate na Vip članstvo u bilo kojem trenutku
Lako otkazivanje pretplate
Diskrecija i anonimnost

Nedostaci

Muški korisnici se trebaju pretplatiti kako bi koristili sve značajke
Članovi ne traže vezu
Članstvo se automatski obnavlja
Vaša slika može biti ocjenjivana od drugih

Flirt.com za korisnike

Prednosti

Lako pronalaženje partnera za flert
Besplatno članstvo za žene
Muškarci mogu koristiti sve značajke ako se pretplate
Zajamčena tajnost, diskrecija i anonimnost
Bilo kad se možete pretplatiti ili otkazati Vip članstvo
Screenshot

Moje mišljenje o stranici Flirt.com

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Na stranici za upoznavanje Flirt.com sve punoljetne osobe koje žele flertovati i zabavljati se mogu pronaći partnera za to. Stranica je moderna i laka za korištenje. Ima zanimljive značajke, kao što je igra „Tko se kome dopada“, koja omogućuje da lako iskažete simpatije prema članovima koji Vam se dopadaju i stupite u kontakt. Korisna značajka jesu i flert poruke, koje omogućuju da istu poruku pošaljete članovima koji Vam se čine zanimljivim, te lako započnete chatanje. Ukratko, stranica Flirt.com zabavna je i laka za korištenje, te je preporučamo svima onima koji bi se radije zabavljali i flertovali nego da traže partnera za ozbiljnu vezu.

Flirt.com Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (3)
Pozitivne recenzije (2)
Negativne recenzije (1)
Nikola, 25 godina

Flirt.com je odlično mjesto za sve nas koji želimo flertovati i pronaći nekoga za neobavezno druženje, bez ozbiljnijih očekivanja.

DA 2 NE 3
Doris, 32 godine

Pokušala sam na stranici Flirt.com pronaći partnera, ali tamo jednostavno nema osoba koje se usitinu žele upoznati. Svi žele samo flert ili neobavezni seks, a to nikako nije vrijedno mojeg vremena.

DA 4 NE 1
Nataša, 29 godina

Očarana sam stranicom Flirt.com, ovdje me obasipaju pažnjom, a uz to, sve VIP značajke za žene se besplatne. Uistinu se sjajno zabavljam i uživam u flertu sa privlačnim muškarcima.

DA 0 NE 2

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr