MyDates

MyDates Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Ukupna ocjena
8,0/10
20 000+ / 30+
MyDates

Funkcionalnost stranice i značajke: 5,4/10

Bezbjednost: 4,6/10

Preglednost profila: 4,6/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 4,8/10

Korisnička podrška: 4,7/10

Cijena: 4,9/10

Fotografije nekih
od korisnika stranice
4425 ljudi je sada na mreži

Jakov
Jakov, Dob: 25
Lucija
Lucija, Dob: 26
Marko
Marko, Dob: 27

MyDates Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Pronađite što god da tražite – partnera za ćaskanje, koketiranje, ljubav, ili avanturu

Bilo kojeg da ste spola, bilo da tražite partnera ili partnericu, za ćaskanje, koketiranje, vezu ili seks, na stranici za upoznavanje MyDates možete to pronaći. Ovdje možete upoznati osobe iz Vašeg mjesta, okolice ili svijeta. Dostupna je aplikacija za telefone, te ne morate biti uz računalo kako biste koristili MyDates. Ovdje ćete pronaći privlačne žene i muškarce, te se ne ustručavajte iskazati im naklonost i poslati poruku, poklon, ili lajk. Veliki su izgledi da upoznate osobe slične sebi, sličnih interesa i nazora, te zakazati spoj. Ako želite iskusiti uzbudljivu erotičnu avanturu, ovdje možete pronaći partnera i ostvariti fantazije. Na MyDates su svi dobrodošli, te ovdje možete upoznati osobe svih spolova i orijentacija.

Registriranje na MyDates

Kako biste koristili MyDates stranicu za upoznavanje ili aplikaciju za telefon, trebate se registrirati. To Vam neće oduzeti puno vremena. Sve što trebate navesti jesu spol, dob, i s pol partnera kojeg želite upoznati. Također, registriranju možete pristupiti pomoću Facebook-a i Googl-a. Uelektronsku poštu pristići će Vam e-mail sa vezom za aktiviranje naloga. Nakon toga, spremni ste da otpočnete druženje. Želite li detaljnije ispuniti svoj nalog, sada to možete učiniti. Možete se bolje predstaviti i reći više o sebi, svojem emocionalnom statusu, svojim nazorima, kao i što tražite. Nastojte detaljno ispuniti podatke o sebi kako biste lakše sreli pravog partnera.

Značajke koje olakšavaju kontakt

Postavite profilnu fotografiju kako bi drugi korisnici mogli znati kako izgledate. Na stranici možete koristiti pretragu prema kriterijima kao što su spol, dob, ili mjesto. Kako biste iskazali dopadanje, možete poslati like, srce, poljubac, poklon ili poruku. Profile koji Vam se najviše dopadaju možete dodati među omiljene.

Slanje poruka zahtjeva plaćanje

Kako biste mogli postati bilo kakvu poruku, trebate kovanice. To je sredstvo plaćanja na stranici. Možete kupiti 220, 500, 1100 ili 3300 kovanica, uz koje ćete dobiti i dodatne kovanice. Možete ih platiti uz pomoć platne ili kreditne kartice, PayPal-a ili Google Pay-a. Kada su kovanice potrošene, ne možete slati poruke, te je na Vama da ih ponovo kupite.

Kako da obrišete nalog na stranici MyDates

Ako odlučite da ne želite više biti korisnikom stranice MyDates, trebate korisničkoj podršci poslati zahtjev za brisanje naloga. Nalog će biti obrisan, a sa njim i svi kontakti i poruke.

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Zadnji put ažurirano
04. 10. 2020

MyDates Značajke

Traženje

Na stranici za upoznavanje i aplikaciji MyDates imate mogućnost traženja profila prema kriterijima kao što su spol, dob, i mjesto.

Posjetitelji

Pod karticom Posjetitelji vidjet ćete tko je posjetio Vaš profil, te tko se interesira za Vas. Ako nemate posjeta koliko biste željeli, budite aktivniji i kontaktirajte osobe koje Vam se čine zanimljivim.

Sviđanja

Pod karticom KAO možete vidjeti tko je izrazio da mu se dopadate. Iskoristite mogućnost značajke like kako biste pokazali netkome da Vam se dopada.

Favoriti

Kako ne biste izgubili profil koji Vam se dopao, sve omiljene profile možete sačuvati među favoritima. Samo obeležite profil koji Vam se dopada klikom na zvezdu i biti će dodat među favorite.

Detaljno ispunjavanje profila

Kada ste se registrirali, možete ispuniti profil dodatnim informacijama o sebi kako bi Vas drugi korisnici bolje upoznali. Postavite atraktivnu fotografiju, i recite nešto više o sebi, svoijm nazorima, što tražite i slično.

Kupnja kovanica

Da biste upoznali druge korisnike, neizostavno je da sa njima komunicirrate. Za to će Vam trebati kovanice jer se slanje poka naplaćuje. Možete kupiti 220 kovanica za 249 dinara, 500 za 499 dinara, 1100 za 999 dinara, ili 3300 za 2499 dinara. Uz svaki paket dobit ćete i bonus, dodatne novčiće, u vrednosti 10% od uplate.

Ćaskanje na MyDates

Ćaskanje na chatu može Vam pomoći da uspostavite kontakt s ostalim korisnicima. Istražite i bolje se upoznajte, te ako ustvrdite da imate dosta zajedničkog, zakažite spoj ili barem razmenite podatke za kontakt.

Spremnik

U spremniku ćete pronaći sve poruke koje Vam pristignu od drugih korisnika. Ako imate nepročitanih poruka, to će pokazati broj pored kartice.

MyDates Cjenik za VIP članstvo

Registriranje

Slanje poruke – 50 kovanica
Slanje poklona – od 60 do 180 kovanica

220 kovanica + 20 bonus

249 kn

Slanje poruke – 50 kovanica
Slanje poklona – od 60 do 180 kovanica

500 kovanica + 50 bonus

499 kn

Slanje poruke – 50 kovanica
Slanje poklona – od 60 do 180 kovanica

1100 kovanica + 100 bonus

999 kn

Slanje poruke – 50 kovanica
Slanje poklona – od 60 do 180 kovanica

MyDates Prednosti i nedostaci

Prednosti

Omjer spolova 53 : 47
Preko 20 tisuća korisnika
Besplatna telefonska aplikacija MyDates
Pregled tko je trenutačno na mreži
Traženje korisnika prema kriterijima

Nedostaci

Moraju se kupovati kovanice
Slanje poruka se plaća
Slanje poklona se plaća
Kriteriji za pretragu su svedeni

MyDates za korisnike

Prednosti

Registriranje na stranici ne zahtjeva osobne podatke i ne plaća se
Postavljanje fotografija nije obavezno
Instaliranje aplikacije je besplatno
Sami odabirete koje ćete podatke o sebi podijeliti
Velika baza članova
Screenshot

Moje mišljenje o MyDates stranici i aplikaciji

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Na stranici MyDates vodi se računa o bezbjednosti i sve je jasno naznačeno, nema skrivenih troškov niti opasnosti po podatke, te je ovo mjesto gdje se možete opustiti i uživati u druženju. Stranica je laka za korištenje i nudi pretragu uz pomoć kriterija koji je olakšavaju. Svi korisnici su punoljetni i sadržaji erotske prirode su zabranjeni. Ovdje su svi ozbiljni u namjeri da pronađu ljubav ili partnera za ostvarenje fantazija.

MyDates Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (4)
Pozitivne recenzije (3)
Negativne recenzije (1)
Ivan, 46 godina

Pokušao sam da koristim MyDates, ali sam odustao jer se svaka poruka plaća. Ne želim davati novac za takvu zabavu, ne znajući hoću li uopšte pronaći pravu osobu za ostvarenje fantazija.

DA 21 NE 1
Ivona, 33 godine

Redovito posjećujem MyDates i upoznajem uistinu zanimljive osobe. Koristim ga samom za zabavu jer sam u ozbiljnoj vezi, ali jako mi znači jer osvježava svakodnevnu rutinu.

DA 1 NE 10
Dario, 33 godine

Volim što MyDates postoji i kao aplikacija za telefon, jer tako mogu da ga koristim i kad nisam kraj računal, što je bitno za nekoga tko je stalno u pokretu kao ja.

DA 0 NE 6
Ana, 27 godina

Volim koristiti MyDates, tamo se osjećam vrlo poželjno. I često sklapam poznanstva koja se nastave uživo

DA 4 NE 6

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr