Jadran moon

Jadran moon ima nisku ocenu korisnika 5,0/10. Izaberi dejting sajt koji će ispuniti tvoja očekivanja.
Tajni zreli flert
1.
Tajni zreli flert
Tajni zreli flert
  • Stranica za upoznavanje za osobe 40+
  • Zajamčena diskrecija i anonimnost
  • Besplatna registracija
40+
idealno doba
27 000+
samci
Seks kontakt
2.
Seks kontakt
Seks kontakt
  • Besplatno registriranje
  • Stvarni profili, velika baza aktivnih korisnika
  • Odlične značajke za VIP članove
21+
idealno doba
182 000+
samci
Zabava za odrasle
3.
Zabava za odrasle
Zabava za odrasle
  • Poruke mogućne samo za VIP
  • Svi ženski profili dobivaju VIP status
21+
idealno doba
240 000+
samci

Jadran moon Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Ukupna ocjena
5,0/10
177 676+ / 30+
Jadran moon

Funkcionalnost stranice i značajke: 5,3/10

Bezbjednost: 4,8/10

Preglednost profila: 5/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 4,8/10

Korisnička podrška: 5,3/10

Cijena: 5,3/10

Jadran moon Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Pronađite partnera za dugotrajan odnos ili erotsku avanturu

Stranica Jadranmoon namjenjena je upoznavanju radi veze ili erotske avanture. Na početku imate mogućnost odabira što od ta dve želite. Na stranici ćete pronaći veliki broj korisnika koji traže partnera za vezu, kao i još veći broj onih koji bi željeli upoznati netkoga za erotsku avanturu. Trebate samo odabrati odgovarajuću rubriku – veza ili avantura, i odabrati netkoga tko Vas me čini zanimljivim, a traži isto što i Vi. Takođe, možete prelaziti iz jedne rubrike u drugu, kao i posjetiti rubriku besplatno, u kojoj ćete sresti osobe koje traže avanturu, kao i one raspoložene za dugotrajni odnos.

Registriranje

Da biste koristili stranicu za upoznavanje Jadranmoon, bit će postrebno da se registrirate. Prilikom registriranja, trebate upisati svoju adresu elektronske pošte, kao i lozinku, odabrati kog ste spola i koji spol tražite. Potom ćete dobiti email dobrodošlice, koji je ujedno i verificirajući email. Trebate potvrditi svoju email adresu, i tada možete koristiti poruke i druge značajke koje stranica nudi.

Cjenik usluga

Korištenje stranice se naplaćuje, ali imate i mogućnost besplatno je isprobati. Dobit ćete mogućnost slanja pet poruke besplatno, kao i probati sve značajke po jednom. Potom možete odabrati neki od paketa koji se plaćaju kako biste koristili usluge stranice. Ne postoji klasična pretplata na članstvo, već se kupuju paketi sa ograničenim brojem kredita, koji služe za slanje poruka i korišćenje drugih značajki.

Članstvo na stranici Jadran moon: da ili ne?

Za uporabu ove stranice trebate se registrirati, što je besplatno, kao i isprobavanje stranice. Unatoč tome, kako biste koristili sve značajke koje nudi, trebate kupiti neki od paketa. Drugim riječima, besplatno korištenje stranice je ograničeno na rubriku besplatno, gde možete komunicirati samo sa ograničenim brojem korisnika. Ako ste ozbiljni u namjeri da upoznate pravu osobu za ozbiljan, dugotrajni odnos, svakako se isplati kupiti neki od paketa, jer će Vam to u mnogome proširiti izbor. Ako tražite partnera za erotsku avanturu, također su veće šanse da ćete uz pomoć plaćenih paketa upoznati netkoga tko želi isto što i Vi.

Kako prekinuti članstvo na stranici Jadran moon?

Ako ne želite više biti član stranice Jadranmoon, u postavkama svog profila možete promijeniti njegov status iz „Aktivan“ u „Obriši“. Ukoliko obrišete profil, imate mogućnost ponovo ga aktivirati tako što ćete ga posjetiti u narednih 180 dana. Nakon toga, bit će automatski obrisan, kao i svi Vaši pohranjeni podaci.

Jadran moon Značajke

Pretraga

U značajkama, u rubrici Izbor partnera, možete odabrati podrubrike – odnos, avantura, ili besplatno. U okviru svake od njih, možete pretraživati korisnike prema dobi, lokaciji ili imenu. Kako ste prilikom registriranja odabrali spol partnera, stranica će Vam nuditi samo osobe tog spola.

Pristupačnost fotografija

Možete vidjeti fotografije korisnika, kako profilnu, tako i ostale koje korisnik postavi. Preporuča se da i Vi postavite Vašu, što Vam povećava mogućnosti za komunikaciju. Iako fotografije mogu imati erotski nagovještaj, ne smiju biti eksplicitne sadržine.

Osobni podaci

Stranica Jadran moon pohranjuje osobne podatke korisnika – sve one koje ostavljate prilikom registriranja, kao i podatke o uređaju na mreži, i koristi ih u svrhe upravljanja Vašim profilom i pružanja usluga. Stranica jamči da će Vaše podatke čuvati sigurne i zaštićene od gubitke, zloupotrebe ili neovlašćenog korištenja.

Jadran moon Cjenik za VIP članstvo

Za probu - 15 poruka

149 kn

VIP

Standard – 50 poruka

399 kn

VIP

Uštedite – 160 poruka

999 kn

VIP

Najbolja ponuda – 340 poruka

1 999 kn

VIP

Jadran moon Prednosti i nedostaci

Prednosti

Besplatna registracija
Velika baza korisnika iz Hrvatske
Mogućnost besplatnog korišćenja
Veće mogućnosti uz kupnju kredita
Jasna pretraga prema namjeri korisnika
Lak prekid članstva

Nedostaci

Značajke za besplatne korisnike su ograničene
Besplatno možete komunicirati sa ograničenim brojem članova
Nema napredne pretrage

Jadran moon za korisnike

Prednosti

Lako upoznavanje partnera za ozbiljnu vezu ili erotsku avanturu
Imate mogućnost besplatno isprobati da li Vam stranica odgovara
Besplatno članstvo, sami birate hoćete li i koliko kredita kupiti
Screenshot

Moje mišljenje o stranici Jadran moon

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Bilo da želite upoznati netkoga za ozbiljnu, dugotrajnu vezu ili netkoga za erotsku avanturu, a nalazite se u Hrvatskoj, ovdje ćete pronaći veliki broj članova koji traže isto što i Vi. Stranica nudi mogućnost besplatnog isprobavanja, te možete vidjeti da li Vam odgovara, prije nego što se odlučite na kupnju kredita. Kupnja nekog od paketa uvećava šanse da pronađete partnera, te se svakako preporuča, kao i postavljanje profilne fotografije i opisa. Sadržaji na stranici nisu eksplicitni, već u granicam pristojnog. Ovo je svakako stranica koja nudi mogućnosti za sve – i za one koji žele upoznati partnera za ozbiljnu vezu, i onima koji bi željeli ostvariti seksualne fantazije, kao i onima koji ne bi željeli plaćati korištenje stranice. Što god da tražite, svakako preporučamo da na ovoj stranici okušate sreću.

Jadran moon Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (4)
Pozitivne recenzije (3)
Negativne recenzije (1)
Filip, 33 godine

Kako ivim sa enom, dopada mi se to sve poruke sa ove stranice mogu biti skrivene, znai mi ta diskrecija. Ovdje nalazim puno cura koje ne trae vezu, ve su raspoloene samo za intimno druenje, kao i ja, i spremne eksperimentirati.

DA 1 NE 8
Andrea, 27 godina

Stranica Jadranmoon je odlino mjesto na mrei za nas iz Hrvatske na jednom mjestu su svi koji se ele upoznati, kako za vezu, tako i za avanturu. Volim to je to jasno naznaeno, te se ne moram zamarati sa onima koji bi eljeli vezu. Ja sam u otvorenoj vezi, tako da se samo elim zabavljati i ostvarivati fantazije.

DA 1 NE 9
Marko, 30 godina

elim upoznati finu djevojku za ozbiljnu vezu koja moe prerasti i u neto vie. Na stranici Jadran moon uistinu i sreem takve djevojke. Trenutno sam u potrazi i dopisujem se sa nekoliko finih djevojaka dok ne odluim sa kojom u izai na spoj uivo. Vidjeemo jo...

DA 1 NE 4
Ana, 22 godine

Ne dopada mi se kupovati kredite svaki as, vie volim stranice sa plaenom godinjom lanarinom, da ne moram razmiljati o tome.

DA 6 NE 4

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr