Tajni zreli flert

Tajni zreli flert Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Ukupna ocjena
8,5/10
27 000+ / 40+
Tajni zreli flert

Funkcionalnost stranice i značajke: 8,5/10

Bezbjednost: 9,5/10

Preglednost profila: 9/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 9/10

Korisnička podrška: 7,3/10

Cijena: 7,5/10

Fotografije nekih
od korisnika stranice
5973 ljudi je sada na mreži

Goran
Goran, Dob: 44
Snježana
Snježana, Dob: 48
Josip
Josip, Dob: 63

Tajni zreli flert Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Nikad nije kasno za upoznavanje i uživanje

Ako ste mislili da internetsko upoznavanje nije za seniore, prevarili ste se! Ako ste u zreloj životnoj dobi ili stariji, na stranici Tajni zreli flert možete pronaći osobe Vaše dobi, raspoložene za upoznavanje, flert, druženje ili vezu. Što god željeli – flert, avanturu, intimno druženje ili vezu, ovdje ćete srest osobe koje žele isto. Ne dozvolite da Vam godine predstavljaju prepreku. Registrirajte se već danas i uživajte u uzbudljivom flertu i upoznavanju!

Registracija kroz pitanja

Registracija na stranici je besplatna i sastoji se od nekoliko pitanja na koja odgovarate, ispunjujući pritom svoj profil. Tu se nalaze osnovna pitanja o Vašem spolu, dobi, regiji, statusu veze, boji očiju, kose, nacionalnosti, pa i intimnoj frizuri, kao i pitanja o spolu i dobi partnera kojeg tražite. Od informacija trebate unijeti samo svoj korinički nadimak, lozinku i adresu elektronske pošte. Dobit ćete poruku sa vezom za aktiviranje Vašeg profila. Odmah možete početi potragu za tajnim flertom sa zrelom osobom.

Ispunite Vaš profil

Kada ste se registrirali i profil Vam je odobren, možete detaljnije ispuniti podatke o sebi. U rubrici „o meni“ imate priliku detaljnije se opisati i predstaviti. Trebate odabrati od ponuđenog što Vas u seksu interesira, kao i odgovoriti na pitanja o sebi – o visini, građi, boji očiju i kose, obrazovanju, nacionalnosti, ali i intimna pitanja, kao što su ona o obdarenosti i intimnoj frizuri.

Krediti kao sredstvo plaćanja

Ovdje se kao sredstvo plaćanja koriste krediti, koje morate kupiti kako biste mogli slati poruke. Registracija na stranici je besplatna, ali samo registriranje ne omogućuje da stranicu i koristite kako biste upoznali partnera.

Kako prekinuti članstvo na stranici Tajni zreli flert?

Ako riješite prekinuti članstvo na stranici, to ćete lako učiniti. Samo trebate u izborniku odabrati opciju "podrška", a zatim "obrisati profil." Brisanjem profila okončaćete članstvo na stranici.

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Zadnji put ažurirano
25. 11. 2021

Tajni zreli flert Značajke

Pretraga

Na stranici Tajni zreli flert možete pretraživati pomoću osnovne ili napredne pretrage. Kriteriji za osnovnu pretragu su spol, dob, regija, je li osoba sada na mreži, i ima li sliku na profilu, dok napredna pretraga podrazumijeva detaljnije kriterije, kao što su visina, građa, etnička pripadnost, boja očiju, boja i duljina kose, intimna frizura, i veličina grudnjaka ili obdarenost.

Dostupnost fotografija

Ako Vam je potrebna diskrecija, postavljanje fotografije na profilu možete preskočiti. Ako se, pak, odlučite postaviti sliku na svoj profil, ona će biti vidljiva svim korisnicima stranice.

Pretraga profila

I bez kupljenih kredita, mogućno Vam je pretraživati profile korisnika prema osnovnim ili naprednim kriterijima, i pregledati ih. Da biste kome poslali poruku, neophodni su Vam krediti.

Paketi kredita

Na stranici Tajni zreli flert nema mogućnosti pretplate. Umjesto toga, možete kupiti pakete kredita:
8 kredita – 75,00 Kn
25 kredita – 225,00 Kn
50 kredita – 410,00 Kn
100 kredita – 810,00 Kn
300 kredita – 2.250,00 Kn

Tajni zreli flert Prednosti i nedostaci

Prednosti

Besplatna registracija
Veliki broj korisnika zrele ili starije dobi
Nema cenzure
Zajamčena diskrecija i anonimnost

Nedostaci

Za slanje poruka neophodna je kupovina kredita
Nema mogućnosti pretplate, krediti se moraju često kupovati

Tajni zreli flert za korisnike

Prednosti

Možete upoznati zrele osobe za flert ili druženje
Nema cenzure
Zajamčena tajnost
Screenshot

Moje mišljenje o stranici Tajni zreli flert

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Ako ste osoba u zreloj životnoj dobi ili stariji, to nikako ne znači da trebate odustati od romantike, flerta, avanture i strasti. Ako ste se pitali gdje upoznati partnera u zrelim godinama, odgovor je na stranici Tajni zreli flert. Bilo da ste sami ili u vezi, a željeli biste malo začiniti svoj ljubavni život sa partnerom u zrelim godinama, koji zna što želi, preporučamo da se registrirate na stranici Tajni zreli flert.

Tajni zreli flert Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (4)
Pozitivne recenzije (3)
Negativne recenzije (1)
Toma, 56 godina

Poslije rastave dugogodišnjeg braka, nisam znao gdje pronaći partnericu mojih godina. Prijatelj mi je preporučio stranicu Tajni zreli flert i mogu reći da sam vrlo zadovoljan. Ovdje ima divnih dama u zrelim godinama, koje znaju točno što žele i ne srame se to i tražiti.

DA 6 NE 15
Snježana, 67 godina

Kao udovica, mislila sam da je vrijeme zabavljanja za mene davno prošlo. A onda sam pronašla stranicu Tajni zreli flert i od tada više ni dana nisam usamljena.

DA 20 NE 20
Hrvoje, 63 godine

Drago mi je da i za nas seniore nije sve gotovo. Dopadaju mi se stranice za upoznavanje, ali na njima su uglavnom mlađi ljudi, koji ne žele imati ništo sa starijim muškarcem kao što sam ja. Ovdje su moje vršnjakinje, i ponovo se osjećam kao mladić.

DA 24 NE 21
Milijana, 54 godine

Probala sam koristiti Tajni zreli flert, ali mi nikako ne odgovara svako malo kupovati kredite kako bih kome poslala poruku.

DA 46 NE 25

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr