Zelim seks

Tajni zreli flert
1.
Tajni zreli flert
Tajni zreli flert
  • Stranica za upoznavanje za osobe 40+
  • Zajamčena diskrecija i anonimnost
  • Besplatna registracija
40+
idealno doba
27 000+
samci
Seks kontakt
2.
Seks kontakt
Seks kontakt
  • Besplatno registriranje
  • Stvarni profili, velika baza aktivnih korisnika
  • Odlične značajke za VIP članove
21+
idealno doba
182 000+
samci
Zabava za odrasle
3.
Zabava za odrasle
Zabava za odrasle
  • Stranica za seks-dating, samo za odrasle
  • Svi ženski profili dobivaju VIP status
  • Poruke mogućne samo za VIP
21+
idealno doba
240 000+
samci

Zelim seks Sve recenzije, mišljenja i iskustva

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr
Ukupna ocjena
5,7/10
731 308+ / 30+
Zelim seks

Funkcionalnost stranice i značajke: 5,5/10

Bezbjednost: 5,8/10

Preglednost profila: 5,5/10

Mogućnost pronalaženja partnera: 5,8/10

Korisnička podrška: 5,8/10

Cijena: 5,8/10

Zelim seks Sve recenzije, mišljenja i iskustva

Pronađite partnera za seks ili erotski chat

Stranica Zelim seks otvorena je za sve koji traže partnera za seks, avanturu, viđanje bez obaveza, ili samo flert i hot dopisivanje. Ovdje su namjere jasne, i svi su tu sa istim razlogom. Možete biti potpuno sigurni u ovom okruženju jer stranica jamči anonimnost, kao i to da su svi profili verificirani. To znači da ovdje nećete naići na lažne profile i prevare, već iza svakog od njih stoji stvarna osoba, koja traži isto što i Vi. Zato, ako želite ostvariti svoje najluđe fantazije ili samo malo začiniti svoj intimni život, pridružite se rastućoj zajednici članova stranice Zelim seks.

Ispunjavanje profila

Kako biste dovršili registraciju na stranici, trebate ispuniti polja odgovorima na pitanja o sebi. Bit ćete upitani za korisničko ime i lozinku, a potom za datum rođenja i lokaciju. Slijede pitanja o Vašoj seksualnoj orijentaciji, bračnom statusu, izgledu – visina, težina, građa, boja očiju i kose. Potom trebate (ali ne morate) postaviti profilnu fotografiju. Kada ste ispunili sva polja, Vaš profil je popunjen i spreman. Još samo trebate sačekati da bude pregledan i odobren od strane upravitelja stranice. Tek tada bit će aktivan i vidljiv ostalim članovima. Ovo je odlična mjera predostrožnosti protiv lažnih profila i prevara.

Članstvo na stranici Zelim seks: da ili ne?

Kako biste mogli odgovoriti na poruke koje Vam pristignu, bit će neophodno d ase pretplatite na VIP članstvo. Registracija je besplatna, ali besplatno članstvo nudi veoma skromne mogućnosti – možete poslati 10 poruka dnevno i ocijeniti 20 profila, ali kako ne možete koristiti chat ni odgovarati na poruke, ovakvo članstvo je u velikoj mjeri besmisleno. VIP članstvo, nasuprot tome, nudi korišćenje neograničenog broja poruka, slanje 30 zahtjeva za chat, ocjenjivanje 40 profila dnevno u igri Savršen spoj, kao i pristup svim stranicama i značajkama. Imajući sve ovo u vidu, pretplata na VIP članstvo omogućit će Vam pravo iskustvo korištenja stranice i pronalaženje odgovarajućeg partnera za intimno druženje ili vreli chat.

Cjenik usluga

Registracija na stranici je besplatna, a besplatno možete koristiti i neke značajke. Možete poslati 10 poruka kojima započinjete konverzaciju, kao i ocijeniti 20 profila u igri Savršeni spoj dnevno. Kada potrošite ovaj ograničeni broj, možete sačekati da se obnove sutradan, ili se pretplatiti na VIP članstvo.

Registriranje

Registracija na stranici je besplatna, laka i brza, u svega par koraka. Na početnoj stranici trebate samo odabrati svoj spol, spol partnera kog tražite i unijeti svoju email adresu, na koju će Vam potom stići veza za aktivaciju profila. Nakon toga, slijede pitanja koja imaju za cilj da ispunite svoj profil detaljnijim osobnim informacijama.

Kako prekinuti članstvo na stranici Zelim seks?

VIP članstvo na stranici automatski se obnavlja po isteku. Zato, ako ne želite više biti pretplaćeni, trebate otkazati članstvo. U Uvjetima korišćenja na samoj stranici naći ćete detaljne upute za prekid članstva. Ako ste besplatni član i ne želite više koristiti stranicu, dovoljno je da u postavkama svog profila status promjenite iz aktivnog u neaktivan. Tako Vas više nitko neće moći vidjeti niti kontaktirati.

Zelim seks Značajke

Slanje i primanje poruka

Unatoč tome što su na stranici dostupni različiti vidovi komunikacije, nema boljeg načina da se sa nekim započne kontakt od poruka. Na stranici Zelim seks, samo VIP članovi imaju mogućnost neograničenog slanja i primanja poruka. Sa besplatnim članstvom ne može se odgovoriti na pristigle poruke.

Perfect match – Savršeni spoj

Ova igra osmišljena je tako da listate profile i fotografije članova i ocjenjujete ih. Sa besplatnim članstvom dnevno možete ocijeniti 20, a sa VIP članstvom 40 profila. Takošer, i drugi članovi mogu ocjenjivati Vas. Ovo je odličan način da se pokaže naklonost, uspostavi kontakt, i provjeri kako Vas drugi vide i trebate li što mijenjati na svom profilu.

Tko me želi

Kada netko od članova označi da mu se dopadate i da biste možda mogli biti odgovarajući partner za nju ili njega, taj član pojavit će Vam se u odjeljku „Tko me želi“. Ako oboje označite jedno drugo, eto Vam spoja!

Tko mi posjećuje profil

Ovdje možete vidjeti tko Vam posjećuje profil, te kome ste zanimljivi. Potom, ako želite, možete stupiti u kontakt. Svakako je korisno znati koliko i kome ste zanimljivi.

Pretraga prema lokaciji

Pretraga na stranici je veoma jednostavna i podrazumijeva samo pretragu prema lokaciji, tj. Članova u Vašoj okolici. Ovo omogućuje da upoznate samo osobe u svojoj blizini, sa kojima biste se lako mogli upoznati i viđati.

Zelim seks Cjenik za VIP članstvo

Cjenik

Za probu – VIP u trajanju od 4 dana, po cijeni od 37,50 KN,
VIP u trajanju od 3 mjeseca po cijeni od 99 KN mjesečno
VIP u trajanju od mjesec dana po cijeni od 149 KN mjesečno

Zelim seks Prednosti i nedostaci

Prednosti

Besplatna registracija
Velika baza korisnika iz Hrvatske
Mogućnost pretplate na VIP članstvo
VIP članstvo besplatno za žene
Verificirani profili i samo stvarni članovi
Pretraga prema lokaciji

Nedostaci

Nemogućnost odgovora na poruke bez VIP članstva
VIP članstvo se naplaćuje
Pretplata se automatski obnavlja
Kompliciran prekid članstva

Zelim seks za korisnike

Prednosti

Lako upoznavanje partnera za seks ili hot chat, jasne namjere
Povoljne cijene VIP članstva
Neograničeno slanje poruka i značajke za VIP članove
Screenshot

Moje mišljenje o stranici Zelim seks

redactor
Eliska Kolarova
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Ako želite začiniti svoj intimni život, pronaći partnera za neobavezan seks ili avanturu, ili samo za hot chat kako bi razbili monotoniju, ovdje ga možete pronaći. Kako su na ovoj stranici svi sa istim namjerama, nema srama ni ustezanja. Ovdje nećete gubiti vrijeme na osobe koje traže nešto sasvim drugo, već od samog početka znate točno na čemu ste. Pretplata na VIP je obavezna ako želite uistinu iskusiti sve prednosti stranice, a ako niste sigurni je li za Vas, možete se pretplatiti na samo 4 dana kako biste isprobali što nudi.

Zelim seks Iskustva i recenzije članova

Sve recenzije (4)
Pozitivne recenzije (3)
Negativne recenzije (1)
Mišo, 22 godine

Stranica, navodno, vraa novac ako ne pronaete spoj. Ne znam to rei. Pretplatio sam se na VIP lanstvo, dogovorio spoj sa vie od pet djevojaka, i nita ni jedna od njih nije se pojavila. Ako su ovo stvarni profili, onda ne znam to nije u redu.

DA 0 NE 0
Tomislav, 27 godina

Volim diskreciju koju prua stranica Zelim seks. Cure su stvarne, stvarno ele nai netkoga za seks, i mogu rei da ovdje uvijek imam sree. Moja zarunica ne mora nita znati, tak oda su svi zadovoljni. Sve pohvale za stranicu.

DA 0 NE 0
Uroš, 53 godine

Stranica Zelim seks za mene je pravo otkrie. Svi su oputeni, iskreni, ne srame se rei to tono ele, a ni pokazati to uivo. Moj seksualni ivot je oporavljen, osjeam se kao da ponovo imam 20 godina.

DA 0 NE 0
Mina, 26 godina

Ne eim se vezivati, ve samo imati neobavezni seks sa to vie razliitih partnera. Stranica Zelim seks je pravo blago za to. Ovdje redovno pronalazim partnere za sve to elim isprobati.

DA 0 NE 0

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr