Tinder

Tinder

Tinder aplikacija za mobitele postala je sinonim za suvremeni način flertovanja i upoznavanja slobodnih osoba u svojoj okolici. Doslovno svi sloboni ljudi imaju je instaliranu na mobitelu. Tinder je u svijetu najpoznatija platforma za upoznavanje za spoj ili druženje, sa više od 50 miliuna korisnika širom svijeta. Dovoljno je da se registrirate i vidite ostale članove iz svoje okolice. Što više, možete koristiti razne filtere kako biste suzili pretragu i pronašli samo osobe koje odgovaraju Vašim kriterijima. Prilično brzo pronaći ćete s kim biste mogli izaći na spoj. Jeste li spremni načiniti prvi korak?


Naš prikaz

Ocjena funkcioniranja: 5/10

Preglednost profila: 8/10

Upotrebljivost aplikacije: 9/10

Bezpečnost: 9/10

Korisnička baza: 9/10

Popularnost: 10/10

Za koga je Tinder?
O Tinder Ova mobilna platforma namjenjena je prije svega mlađim osobama, dobi od oko 30 godina. Ona nudi velike šanse da upoznate osobe koje se žele zabaviti. Samo instalirajte aplikaciju, registrirajte se, ostavite malo osobnih podataka i možete se početi upoznavati i zabavljati. Najlakše ćete skrenuti pozornost drugih članova tako što ćete im lajkati profil. Čim se registrirate, počet ćete viđati profile osoba iz Vaše okolice. Bit će Vam postavljeno pitanje da ili ne, te izabirete kako ćete ih ocijeniti. Ako netkoga pozitivno ocijenite, što znači da biste ga upoznali, i on Vas također pozitivno ocijeni, nemojte oklijevati, već predložite spoj. Budući da je na Tinderu broj korisnika ogroman, netko Vas možda neće primjetiti. Profile možete ocijeniti i tako što ćete svajpnuti na desno ili lijevo – desno odlaze oni koji Vam se dopadaju, dok oni koje negativno ocijenite, odlaze lijevo, u povijest. Budući da se tako lako koristi, lako možete postati ovisni o Tinder aplikaciji.
Prednosti i mane
Aplikacija je jednostavna i laka za uporabu,a registriranje brzo i lako.
Odmah Vam se prikazuju profili osoba iz vaše okolice, te se možete početi upoznavati odmah po registriranju
Savršena platforma za upoznavanje prijatelja ili osoba za spoj
Možete upoznati ljude s kojima se inače ne biste susreli
Aplikacija tinder nudi mogućnost da vježbate komunikaciju
Tražeći teme za razgovore, razvijate kreativnost
Velika je raznovrsnost profila i korisnika
Nema provere profila, te ovdje svatko može registrirati
Veliki je broj lažnih profila
Dešava se da aplikacija ne funkcionira ili treba mnogo vremena da se profili učitaju
Ne možete chatati sa svima, samo sa korisnicima koje ste lajkali, i oni Vas.
Prikaz aplikacije Tinder

Aplikacija Tinder usmjerena je, prije svega, na flert bez obaveza i pronalaženje prijatelja. Njen je mehanizam zasnovan na ocjenjivanju profila osoba suprotnog spola, približne dobi. Samo ako se korisnici dopadnu jedno drugom, mogu započeti komunikaciju. Ovo je dobro jer sprečava neželjene poruke i lažne profile, kojih ovdje ima u većem broju. Unatoč tome, ne mogu se spriječiti nepristojni komentari nekih korisnika niti zahtjevi za erotskim slikama. Srećom, Tinder omogućuje da ovakve korisnike blokirate i prijavite korisničkoj podršci. Sve u svemu, Tinder je aplikacija od koje nećete željeti da se odvojite i lako možete postati ovisni. Zahvaljujući jednostavnosti i lakoj uporabi, svatko može koristiti ovu aplikaciju. Ipak, najpopularnija je među korisnicima dobi od 18 do 30 godina.

Registracija i logovanje

Kada instalirate aplikaciju na svom mobitelu, trebate se registrirati. To možete učiniti preko vlastitog broja mobitela ili Facebook naloga. Ako se registrirate preko mobitela, Tinder će Vam poslati lozinku koju trebate unijeti da biste dovršili registriranje. Trebate i popuniti neke osobne podatke, kao što su:

  • ime i nadimak,
  • datum rođenja
  • dozvoliti uvid u Vašu lokaciju
  • Vaše obrazovanje (izabirete školu u koju ste išli) ili posao
  • Profilnu sliku

Ukoliko ste odabrali registrirati se preko Facebook naloga, Tinder će odatle preuzjeti sve osobne podatke i sliku. Također, vidjet će i tko su Vaši prijatelji, pa ćete im moći poslati zanimljive profile sa Tindera.

Pisanje poruka

Tinder aplikacija zasnovana je, prije svega, na ocjenjivanju profila korisnika. Slanje poruka nije moguće odmah po registraciji, već se ova značajka otključava tek nakon 5 lajkova. I ostale značajke koje aplikacija nudi, poput ponovnog posjećivanja zadnjek člana kojeg ste ocijenili ili davanja super-lajka, otključavaju se na isti način. Da biste započeli konverzaciju sa nekim, bit će potrebno da se obe strane slože, tako što će se međusobno lajkati. Dame na stranici nemaju običaj da prve započinju razgovor, te imajte to u vidu. Veliki je broj lažnih profila, kao I profila članova koji traže erotske fotografije. Lajkove možete ograničeno koristiti – imate samo određeni broj lajkova unutar 12 sati. Ovaj broj lajkova koji Vam je dopušten nigdje nije naznačen, već je izračunat za svaki profil posebno. Vjerojatno ovisi o tome da li gledate profile članova prije nego ih lajkate i da li započinjete razgovor sa onima sa kojima Vam se simpatije poklope.

Glavne značajke
  • Upoznavanje osoba koje se inače ne bi susrele
  • Aplikacija je namjenjena flertu i neobavezujućem upoznavanju
  • Funkcioniranje Tinder platforme za upoznavanje zasnovano je na ocjenjivanju profila članova
  • Dopisivanje može započeti tek kada se dvoje članova dopadaju jedno drugom i pristanu na razgovor
Bezbjednost

Odmah po registriranju, obavezni ste poštivati uvjete korištenja i pravila stranice. Svaki novi član biva o tome obavješten. Svakako budite pažljivi što i sa kim dijelite i nemojte davati osobne podatke bilo kome.

Konačna ocjena Tinder aplikacije
Šéfredaktor fotografií
Lenka S.
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Tinder je danas glavna aplikacija za spoj, zahvaljujući lakom korišćenju i tome što izaziva ovisnost. Pomoći će Vam da upoznate osobe iz okolice koje inače ne biste. Osmišljen je tako da pomaže upoznavanju i ćaskanju. Na Vama je da odlučite hoćete li netkoga sa Tindera upoznati i uživo ili ćete se samo zabavljati ocjenjujući profile.

Najbolje stranice za upoznavanje
Je li web stranica korisna?
Dopada li Vam se sadržaj?
1 1

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr