OkCupid

OkCupid

OkCupid aplikacija za mobitele poznata je i širom svijeta rasprostranjena aplikacija za upoznavanje. Na prvi pogled nije očito po čemu se razlikuje od drugih. Ali, vidjet ćete da već tokom procesa registriranja ova aplikacija prikuplja više podataka o Vama nego što je uobičajeno, te će Vam na osnovu toga ponuditi profile za koje se može pretpostaviti da bi Vam odgovarali. Na taj način, OkCupid štedi Vaše vrijeme koje biste u protivnom uludo bacali skrolajući kroz profile.


Naš prikaz

Ocjena funkcioniranja: 7/10

Preglednost profila: 7/10

Upotrebljivost aplikacije: 5/10

Bezpečnost: 6/10

Korisnička baza: 7/10

Popularnost: 3/10

Za koga je OkCupid?
O OkCupid

Ova mobilna platforma otvorena je za sve- Tu možete sresti najrazličitije osobe, kao u nekom alternativnom mjestu gdje se svi okupljaju. Bilo da želite upoznati netkoga za neobavezno dopisivanje i flert, ili upoznavanje uživo, ili čak želite pronaći ljubav svog života, velike su šanse da ćete u moru članova to i pronaći.

Ok Cupid namjenjen je svim punoljetnim osobama, ali primjetit ćete da je većina korisnika dobi do 30 godina.

Ova aplikacija nudit će Vam potencijalne spojeve na osnovu podataka koje ste o sebi unijeli. Čak će izračunati i u kojoj meri se slažete, te će Vam napomjenuti što bi Vas kod određenog člana moglo odbiti. Ne treba ni napominjati koliko ovo olakšava potragu za partnerom i štedi vrijeme. Umjesto da ga tražite u moru profila, a potom kroz razgovor saznajete što Vam se dopada,a što ne, aplikacija sve to uradi umjesto Vas.

Prednosti i mane
Aplikacija je jednostavna i lako se koristi
Pregledno i jasno okruženje
Većina značajki može se besplatno koristiti
Upoznat ćete ljude iz svoje okolice, ali iz cijelog svijeta, koje inače ne biste sreli
Aplikacija nudi odgovarajuće spojeve
Velika je raznovrsnost profila i korisnika
Svi su dobrodošli, Okcupid nudi čak 12 spolnih identiteta i preko 20 seksualnih orijentacija
Nema provere profila, te ovdje svatko može registrirati
Reklame na aplikaciji
Dešava se da pretraga ne funkcionira
Korisnici uglavnom traže neobavezni chat ili spoj, a ne ozbiljnu vezu
Prikaz aplikacije OkCupid

Aplikacija OkCupid usmjerena je, prije svega, na flert i spojeve bez obaveza. Nakon što se registrirate, bit će Vam ponuđeno da ispunite kviz o sebi. Na taj način, aplikacija prikuplja podatke koji će odrediti koje će Vam korisnike predlagati kao dobar spoj. Kviz nije dosadni i scrpljujući niz pitanja kao na nekim stranicama, a omogućuje da detaljno opišete sebe, odaberete što Vam je važno kod partnera i ubrzate potragu.

Registriranje i logovanje

Kada instalirate aplikaciju na svom mobitelu, trebate se registrirati. To možete učiniti preko vlastitog broja mobitela ili Facebook naloga. Trebate unijeti i email adresu, i proći CAPTCHA provjere kako biste dokazali da niste robot.

Potom trebate unijeti uobičajene osobne podatke, kao što su

  • ime i nadimak,
  • dob
  • dozvoliti uvid u Vašu lokaciju

Potom Vam je na raspolaganju čak 12 opcija od kojih možete odabrati točno kojeg ste spola, što pokazuje koliko su ovdje svi dobrodošli. Slijedi odabir seksualne orijentacije, a ovdje je ponuđeno preko 20 mogućnosti.

Nakon toga, slijedi kviz, koji će pomoći da Vam OkCupid pronađe odgovarajući spoj, a obuhvata razna pitanja o Vama – od religije i astrologija do toga koliko ste neuredni i preko čega u vezi ne biste mogli prijeći.

Kada ste sve lijepo ispunili i unijeli svoje stavove, očekivanja, želje i nadanja, spremni ste započeti sa upoznavanjem.

Pisanje poruka

OkCupid nudi dva nivoa plaćenog članstva. Unatoč tome, ovu platformu možete koristiti i sasvim besplatno. Bez plaćene članarine nećete imati neke naprijedne značajke, kao što je mogućnost da vidite tkome u okolici se dopadate, ali možete pisati i slati poruke, primati i čitati poruke od ostalih članova, razgledati profile i upoznavati se. Ne morate platiti ni kune kako biste koristili ovu aplikaciju.

Glavne značajke
  • Upoznavanje osoba koje se inače ne bi susrele
  • Na podacima zasnovana pretraga i ponuđeni spojevi
  • Besplatno možete kreirati profil, slati i primati poruke
Bezbjednost

Kako je moguće aplikaciju besplatno koristiti, ovdje se mogu sresti lažni profili. Ipak, nivo bezbjednosti je nešto viši nego na drugim sličnim aplikacijama zahvaljujući merama prilikom registriranja. Unatoč tome, budite obazrivi što od svojih podataka i sa kime dijelite.

Konačna ocjena OkCupid aplikacije
Šéfredaktor fotografií
Lenka S.
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

OkCupid pomalo se razlikuje od drugih aplikacija po tome što nudi odgovarajuće spojeve i spaja ljude na osnovu njihovih osobina i interesovanja. Na taj način štedi članovima mnogo vremena, a omogućuje daleko bolje spojeve. Povezuje ljude širom svijeta i pomaže da pronađete osobe koje inače ne biste upoznali. Registrirajte se i vidite kakve će OkCupid partnere pronaći za Vas, a dalje je sve na Vama.

Najbolje stranice za upoznavanje
Je li web stranica korisna?
Dopada li Vam se sadržaj?
1 0

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr