Facebook

Facebook

Facebook dating zapravo nije posebna, odvojena aplikacija, već dodatna opcija koju nudi Facebook aplikacija. Facebook, koji je gotovo za svaku aplikaciju za spoj posrijednik, odlučio se da pokrene svoju i pored društvene mreže postane i platforma za upoznavanje. Facebook dating ima za cilj povezati ljude širom svijeta koji se ne bi upoznali drugačije. Ako se brinete da će svi Vaši Facebook prijatelji vidjeti da koristite Facebook dating, ne brinite – ova je značajka odvojena od ostatka profila, te možete odrijediti da Vas Vaši prijatelji i prijatelji Vaših prijatelja na vide na Facebook dating-u.


Naš prikaz

Ocjena funkcioniranja: 7/10

Preglednost profila: 7/10

Upotrebljivost aplikacije: 5/10

Bezpečnost: 6/10

Korisnička baza: 7/10

Popularnost: 3/10

Za koga je Facebook?
O Facebook Za svakoga tko se želi upoznavati i zabavljati. Korisnici Facebook dating-a su u prosjeku nešto starije dobi u odnosu na druge aplikacije za spoj. Ova je opcija namjenjena svima koji bi željeli pronaći dobar spoj i odgovarajućeg partnera. Također, namjenjena je samo onima koji već imaju ili bi htjeli napraviti Facebook nalog, jer drugačije nije moguće koristiti ovu značajku. Ako ne želite koristiti Facebook i nemate nalog na ovoj mreži, onda su druge aplikacije za spoj bolja opcija za Vas. Pored toga, Facebook nije najbezbjednije mjesto za čuvanje Vaših osobnih podataka, te preporučamo Facebook dating jedino ako Vas to ne brine pretjerano.
Prednosti i mane
Korišćenje je potpuno besplatno, bez ikakvih pretplata ili skrivenih troškova
Facebook dating će automatski popuniti Vaš profil podacima sa Facebook naloga
Lako se koristi
Veliki broj korisnika iz cijelog svijeta
Ima zanimljive dodatne značajke
Članstvo možete prekinuti brzo i lako
Neophodno je imati Facebook nalog kako bi koristili Facebook dating
Dostupan je jedino u okviru Facebook aplikacije, ne i na Facebook stranici
Kako je mnogo toga dostupno besplatno, veliki je broj lažnih profila
Prije ćete pronaći partnera za seks nego za ozbiljnu vezu
Svatko se može pridružiti, te ima puno korisnika koji su u vezi i putem Facebook dating-a varaju partnere
Prikaz aplikacije Facebook

Facebook dating nastao je kao dodatna značajka u okviru Facebook društvene mreže. Postoji od 2018. godine. 2019. postao je dostupan u Americi, a od 2020. i širom Evrope. Osmišljen je kao mjesto gdje korisnici mogu pronaći partnera za trajnu vezu, a ne samo neobavezni spoj. Korišćenje je moguće samo u okviru Facebook aplikacije na mobitelu, i potpuno je besplatno. Možete neograničeno slati i primati poruke i nema nikakvih pretplata niti skrivenih troškova. Sve aktivnosti na Facebook dating-u mogu biti odvojene i nevidljive na Vašem Facebook nalogu. Ova aplikacija nudi i neke značajke koje druge aplikacije za spoj ne nude, a trebale bi razmotriti, kao što je pružanje druge šanse – možda ste označili da Vam se netko ne dopada, ali ste se predomislili i pružili biste mu drugu šansu. Facebook dating omogućuje da pretragu vratite unatrag. Možete podesiti da Vaša aktivnost ovdje ne bude vidljiva Vašim prijateljima i njihovim kontaktima. Također, ako Vam se netko od Facebook prijatelja tajno dopada, možete ga označiti kao secret crush, te ako i on koristi Facebook dating, moći će pogađati kome se od prijatelja tajno dopada. Ako poželite da se odmorite od upoznavanja novih osoba, možete svoj nalog staviti na pauzu. Sve su to dodatne značajke koje korišćenje čine ugodnim i efikasnim.

Registriranje i logovanje

Za razliku od drugih aplikacija za spoj, kako biste koristili Facebook dating, nije potrebna nikakva registracija. Sve podatke već ima u okviru Vašeg Facebook naloga. Samo trebate uži u značajke na Facebook nalogu i možete početi sa upoznavanjem ostalih korisnika Facebook dating-a.

Slanje poruka

Poruke možete slati i primati besplatno i bez ograničenja. Ovo, doduše, znači i da Vama svatko može pisati, ne moraju se obe strane složiti oko toga. Unatoč tome, ako Vam netko dosađuje, imate ga mogućnost blokirati.

Glavne značajke
  • Neograničena komunikacija sa ostalim korisnicima
  • Spaja ljude koji se inače nikada ne bi sreli
  • Korišćenje je besplatno
  • Aplikacija je namjenjena upoznavanju radi veze ili samo flerta.
Bezbjednost

Što se bezbjednosti tiče, Vaš stav prema ovoj značajki ovisi o Vašem stavu prema cijeloj društvenoj mreži Facebook. Unatoč tome što je ova mreža imala brojne pritužbe u vezi sa skladištenjem i čuvanjem podataka, Facebook tvrdi da su Vaši osobni podaci ovdje potpuno bezbjedni.

Konačna ocjena Facebook aplikacije
Šéfredaktor fotografií
Lenka S.
Glavni i odgovorni urednik Lovino.hr

Unatoč tome što je manje popularna od drugih aplikacija sa istom namjenom, ova značajka za upoznavanje u okviru Facebook društvene mreže može Vam pomoći da upoznate netkoga tko bi Vam bio odgovarajući partner. Korišćenje je potpuno besplatno, a dobit ćete i neke zanimljive značajke koje druge aplikacije za spoj ne nude. Ukratko, ako već imate nalog na Facebook-u, isporbajte i ovu mogućnost upoznavanja.

Najbolje stranice za upoznavanje
Je li web stranica korisna?
Dopada li Vam se sadržaj?
1 0

Čitali ste o nama na

slobodnadalmacija.hr net.hr index.hr jutarnji.hr vecernji.hr